Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöznél -e a gyerekeiddel...

Elköltöznél -e a gyerekeiddel egy élhetetlen városból, ha a férjed oda köti a munkahely és ő ott marad?

Figyelt kérdés
Nem tudok itt tovább élni, lezüllött városról van szó, de a férjem jó beosztásban van.

2012. júl. 22. 16:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

És neked van ott munkád? Vagy ahova mennél, ott lenne? Meg lenne megoldható, hogy normálisabb helyen éljetek, ami relatíve közel van a férjed munkahelyének városához? Így mindenkinek jó lenne.

Az biztos, nem hagynám a férjem magára, elvégre azt ígértem, jóban-rosszban. Kell találni kompromisszumot.

2012. júl. 22. 16:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
válásról beszélsz?miért nem költözik veletek a férjed is és bejárna dolgozni a városba.Mit jelent az hogy élhetetlen város?
2012. júl. 22. 16:40
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
*megoldható helyett oldható
2012. júl. 22. 16:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Melyik városról van szó pontosan?
2012. júl. 22. 17:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Ő száz éve egy cégnél dolgozik jó állásban és nem is akar váltani ill. nem is tudna, mert ahova mennénk, nem lenne ilyen állása. Nem, nem válás, épp ez az, miatta nem tudunk menni évek óta, én viszont úgy érzem, nem tudom leélni itt az életem. De lehet, hogy le kell, ezért kérdezem, mert a gyerekek csak hétvégén látnák és tudom, nem lenne jó, de már legalább tíz éve ezen megy a vita, ez sem normális, nekem mindig az volt az álmom, hogy elkerülök innen.
2012. júl. 22. 17:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Borsodi lepukkant város.
2012. júl. 22. 17:47
 7/19 anonim ***** válasza:
A mai világban otthagyni egy jó munkahelyet őrültség. Esetleg próbáljatok a környéken keresni valami jobb helyet, mivel jól keres, gondolom nem okozna gondot elitkörnyékre költözni, ilyen helyek mindenhol vannak, ott azért nem lenne annyira rémes neked sem.
2012. júl. 22. 17:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ő nem hagyná ott a munkahelyét, ezért kérdeztem, hogy akkor én is maradjak-e. De Te leélnél egy életet egy elit helyen mondjuk Ózdon vagy Kazincbarcikán? Csak sajnálom őt itthagyni meg a gyerekeket elszakítani, de mindig úgy szerettem volna a Dunántúlon élni vagy vmi szép nyugodt városban. A gyerekeink is utálják ezt a helyet, lehet, beléjük neveltem, de nagyon szeretik az apjukat.
2012. júl. 22. 18:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz a költözéstől?

Ha találsz munkát 1 fizuból tartasz fent 1 albérletet a gyerekeket és magadat?

Ha anyagilag nem is gond mit kezdesz ha lebetegedek a gyerekek

meddig lesz munkád ha csak te veszed ki a szabikat?

Mi lesz 2-k kapcsolatával?

Mért gondolod hogy máshol jobb a helyzet

én Budapesten zuglóba lakok és 6 után életveszély kimenni a szomszéd fűje sehol se zöldebb.

2012. júl. 22. 18:54
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, pont ezért vagyok még itt. Valakinek tűrni kell. Irígylem azokat, akik olyan könnyen fogják magukat és lelépnek lelkiismeretfurdalás nélkül, sajnos én nem ez a típus vagyok.
2012. júl. 22. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!