Uj munkahely van kilátásban. Nem tudunk donteni! Elmondjátok a véleményeteket?
Rossz, hogy éjszaka kell mennie munkába. Igy nincs családi életunk, mire hazamegyek már alszik is. Hétvégék is így telnek. Szerintem ha ez évekig így fog menni, el fogunk egymástol távolodni. Ami mellette szol, hogy biztos (egyenlore) ez a munka és otthon van a gyerekkel.
Az uj hely mellett szol, hogy váltott muszakban dolgozna, lenne családi életunk. A fizetése még nem tudom, hogy milyen lenne az mostanihoz. Csak nem tudom, hogy mit kezdjunk akkor a gyerekkel, amikor nappalos lesz. Anyosom 20 km-re él tolunk. Nem várhatom el, hogy állandoan jojjon a gyerekhez. Anyukám itt él, de o dolgozik. Bolcsi nincs, oviba még nem adhatom.
Egy kis faluban élunk, nincs a kornyezetunkben fosuli. Az ilyen diákok messzire járnak.
A bér meg azt hiszem, hogy hasonlo lenne mint a mostani munkánál. Az sem valami sok, de jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!