Azok a nők, akiknek már van 2 gyerekük és férjük kisebb eséllyel lépnek félre?
Hát nagyon sok feleséget ismerek aki félrelépett!
Sajnos köztük én is :(
Sajnálom hogy nem nyugtattalak meg!
De ez a kapcsolatotokon is mulik!Ha jó és minden rendben van akkor tuti nem fog megcsalni!
Nincs összefüggés. Aki boldogtalan otthon, az máshol fogja keresni a boldogságot, akár van gyerek, akár nincs.
Itt a cégnél van olyan munkahelyi viszony, hogy a háromgyermekes anyuka jött össze egy családapával.
De ne ezen parázz, bízz benne, és kész.
Egyébként szerintem pont nem a huszonéves srácok fognak rárepülni a feleségedre.
Hm. Nincs probléma, akkor kitalálunk egyet?
Nincs összefüggésben, ahogy előttem is írták. Max. a válást gondolják meg 2x is, de a megcsalás nem függ attól, van-e gyerek, ha igen, mennyi.
Aki félre akar lépni, az félrelép, ha van kivel.
Ha van gyereke, ha nincs.
Akkor is, ha 30 éves, vagy 60, nem számít.
Nincs összefüggés.
Ha a feleséged egyedülálló anya lenne 2 gyerekkel, akkor bajban lenne, mert nem szívesen veszik a férfiak sem ezt a kort, sem azt, hogy van gyerek. Szeretőnél oly mindegy, senkit nem érdekelnek a gyerekek. Viszont ezen az elven mindenki félreléphet. Akár te is, de ez hülyeség, boldog kapcsolatból nem szoktak félrekacsintgatni.
Egyébként miért kellene a feleségednek huszonéves srác?? Ne viccelj már :)
Nekem a 2 gyerek mellett eszembe sem jutott, hogy megcsaljam a férjemet. Hiszen annyi gond van, az ember ki sem látszik belõle.
Viszont vannak,akiknek pontosan a drága férjük nem foglalkozik eleget a kedves feleséggel és persze, hogy keresnek egy kis szerelmet, titokzatosságot maguknak!
Talán mert nõnek akarják érezni magukat 2 gyerek után is !
A feleséget mindig kell tisztelni és szeretni, akár van gyerek,akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!