Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akiknek már van 2...

Azok a nők, akiknek már van 2 gyerekük és férjük kisebb eséllyel lépnek félre?

Figyelt kérdés
A feleségem már 30 felett van és két gyerekünk van, a munkahelyén dolgoznak huszonéves srácok, megbízunk egymásban de csak megnyugtatásként érdekelne a véleményetek és a statisztika, hogy azok a nők akik már házasok és 1-2 gyermekük is van, ritkábban lépnek félre ugye? Köszönöm szépen!
2012. febr. 20. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Személyfüggő ez.

Én pl gyerek nélkül se léptem félre, eddig gyerekkel sem és nem is tervezem.

Nem lehet általánosságban beszélni erről!

Remélem a legjobbakat.

2012. febr. 20. 16:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem érzem úgy, hogy megcsal és próbálja is kimutatni, viccelődik rajta, hogy a munkatárs nem érdekli, de rossz érzés látni, hogy szokták hülyíteni egymást, meg nevetgélnek együtt, én meg nem vagyok ott, ők meg együtt vannak nap mint nap és félek át ne forduljon ez az együtt nevetgélés meg egymás hülyítése a munkahelyen valami komolyabb dologba.
2012. febr. 20. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen egyéniség függő. A környezetemben kapásból tudok két családot, ahol a harmadik baba megszületése után lépett félre a feleség. Az egyiknél nem csodálom, mert a férj is csalta fűvel-fával (mondjuk azt nem tudom miért vállalták a babát, de ez más kérdés), a másik családnál viszont elvileg rendben voltak a dolgok, csak jött egy hirtelen fellángolás...

Ne a statisztikákra alapozz, hanem bízz a feleségedben! :) Ha boldog a házasságotok, akkor nem lesz baj!e

2012. febr. 20. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Abban nincs semmi, hogy nevetgélnek, annyi kikapcsolódás kell.

Neked nincsenek fiatal kolléganõid?

"Ti férfiak is nevetgéltek" még a pénztárosokra is, vagy nekünk nõknek nem szabad?

2012. febr. 20. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Saját életünkből tudok csak kiindulni. Férjem előző felesége 2 kisgyermek mellett ment félre, egyszerre több férfival. (Sajnos levelekből derült ez ki)

Tehát garancia semmire sincsen. Volt feleségnek az sem volt garancia, hogy mindenük megvolt, férjem dolgozott, megteremtette az átlagon felüli életüket, dolgoznia nem kellett a volt feleségnek. És úgy gondolta ezt az életet eldobja magától, azért, hogy szórakozzon más férfiakkal.

Sajnos erre már későn jött rá a volt feleség, és ezt idegileg nem tudta feldolgozni, hogy mit dobott el magától...Szépen lassan az idegeit felőrölte ez, olyannyira, hogy a bíróság is jobbnak ítélte azt ha a gyermekek nálunk nevelkednek. Így férjemhez kerültek a gyermekek. Így élünk most mi.

Tehát kedves kérdező garancia nincs semmire, ha valakimenni akar,akkor menni is fog, függetlenülattól, hogy van e gyermek van e házasság stb.

2012. febr. 20. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ a gyerektől, vagy a gyerekek számától. Volt kolléganőm 7!!!!! hónapos terhesen jött össze egy kollégával, még szülés előtt otthagyta a férjét, akkora szerelem lett belőle. Mai napig együtt vannak, a gyerek már nagy, össze is házasodtak, sőt már két közös gyerekük is született azóta.
2012. febr. 20. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
nem... sem a kor, sem a gyerekek, sem a férj nem akadály, hogy ha hűtlenségre van igénye valakinek, akkor félre is menjen....
2012. febr. 20. 19:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van a válaszolóknak.

Én azért mentem most félre, mert válni szeretnék, és már egy biztos kapcsolatba szeretném vinni a lányomat. Hatalmas problémák vannak köztünk a férjemmel, főleg az agresszivitása miatt. alapból hűséges vagyok, de csak azzal szemben, aki megérdemli...

Ha te mindig a 100%-ot nyújtod, nincs mitől félned. Szerintem meg amúgysem huszonévesekkel fog kezdeni..

2012. febr. 21. 12:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nekem volt már egy gyermekem amikor megcsaltam a férjemet.De egy nő ilyet szerintem csak akkor tesz ha valami nem klappol a házasságban.Nagyon sokat kértem a férjemet, hogy változtassunk dolgokon, ezerszer jeleztem, hogy baj van.Homokba dugta a fejét.

Majd beleszerettem egy kollégámba ,elváltunk és most egy 6 hónapos babám van az egykori munkatárstól.

Megnyugtatni szerettelek volna, ha otthon nincs gond egy nő nem lép félre.Nem teszi azt, mert félti a gyerekei biztonságát.Viszont ha magányos egy házasságban akkor bármi lehet.

2012. márc. 24. 17:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sem nő, sem férfi nem lép félre, ha otthon valóban minden rendben van. Ha nincs rendben, gyerekektől és életkortól függetlenül lép félre. Ha a feleséged megkap mindent, amire szüksége van, nem fog félrelépni, bármilyen huszonéves adoniszok a munkatársai.
2013. jan. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!