Azok a nők, akiknek már van 2 gyerekük és férjük kisebb eséllyel lépnek félre?
Személyfüggő ez.
Én pl gyerek nélkül se léptem félre, eddig gyerekkel sem és nem is tervezem.
Nem lehet általánosságban beszélni erről!
Remélem a legjobbakat.
Ez teljesen egyéniség függő. A környezetemben kapásból tudok két családot, ahol a harmadik baba megszületése után lépett félre a feleség. Az egyiknél nem csodálom, mert a férj is csalta fűvel-fával (mondjuk azt nem tudom miért vállalták a babát, de ez más kérdés), a másik családnál viszont elvileg rendben voltak a dolgok, csak jött egy hirtelen fellángolás...
Ne a statisztikákra alapozz, hanem bízz a feleségedben! :) Ha boldog a házasságotok, akkor nem lesz baj!e
Abban nincs semmi, hogy nevetgélnek, annyi kikapcsolódás kell.
Neked nincsenek fiatal kolléganõid?
"Ti férfiak is nevetgéltek" még a pénztárosokra is, vagy nekünk nõknek nem szabad?
Saját életünkből tudok csak kiindulni. Férjem előző felesége 2 kisgyermek mellett ment félre, egyszerre több férfival. (Sajnos levelekből derült ez ki)
Tehát garancia semmire sincsen. Volt feleségnek az sem volt garancia, hogy mindenük megvolt, férjem dolgozott, megteremtette az átlagon felüli életüket, dolgoznia nem kellett a volt feleségnek. És úgy gondolta ezt az életet eldobja magától, azért, hogy szórakozzon más férfiakkal.
Sajnos erre már későn jött rá a volt feleség, és ezt idegileg nem tudta feldolgozni, hogy mit dobott el magától...Szépen lassan az idegeit felőrölte ez, olyannyira, hogy a bíróság is jobbnak ítélte azt ha a gyermekek nálunk nevelkednek. Így férjemhez kerültek a gyermekek. Így élünk most mi.
Tehát kedves kérdező garancia nincs semmire, ha valakimenni akar,akkor menni is fog, függetlenülattól, hogy van e gyermek van e házasság stb.
Igazuk van a válaszolóknak.
Én azért mentem most félre, mert válni szeretnék, és már egy biztos kapcsolatba szeretném vinni a lányomat. Hatalmas problémák vannak köztünk a férjemmel, főleg az agresszivitása miatt. alapból hűséges vagyok, de csak azzal szemben, aki megérdemli...
Ha te mindig a 100%-ot nyújtod, nincs mitől félned. Szerintem meg amúgysem huszonévesekkel fog kezdeni..
Kedves Kérdező!
Nekem volt már egy gyermekem amikor megcsaltam a férjemet.De egy nő ilyet szerintem csak akkor tesz ha valami nem klappol a házasságban.Nagyon sokat kértem a férjemet, hogy változtassunk dolgokon, ezerszer jeleztem, hogy baj van.Homokba dugta a fejét.
Majd beleszerettem egy kollégámba ,elváltunk és most egy 6 hónapos babám van az egykori munkatárstól.
Megnyugtatni szerettelek volna, ha otthon nincs gond egy nő nem lép félre.Nem teszi azt, mert félti a gyerekei biztonságát.Viszont ha magányos egy házasságban akkor bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!