Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elköltöznél -e a gyerekeiddel...

Elköltöznél -e a gyerekeiddel egy élhetetlen városból, ha a férjed oda köti a munkahely és ő ott marad?

Figyelt kérdés
Nem tudok itt tovább élni, lezüllött városról van szó, de a férjem jó beosztásban van.

2012. júl. 22. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok mint te. nekem kisebbek a gyerekek és még csak pár éve tűrök. Mindenkitől ezt kaptam (itt is egyébként) hogy üljek nyugodtan ahol vagyok örüljek hogy legalább a férjemnek van munkája.

Hát én győzködöm a férjem továbbra is. És ha nagyon nem akar mozdulni akkor majd én mozdulok. Gyerekekkel együtt is akár.

2012. júl. 22. 19:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor Te megértesz. Őt már nem lehet győzködni, belefáradtam, meg is értem őt valahol, de hát nekem is egy életem van és mindig úgy szerettem volna elkerülni innen. Lehet, hogy nem állok a realitások talaján.
2012. júl. 22. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok hogy EZ AZ EGY életem van!!! Miért kéne beletörődjek??? Én tűrök évekig itt akkor utána pedig ő tűrjön értem. Szerintem ez így korrekt. Szeretem a férjemet, szerencsére ő is engem így a kölcsönösséget ő is érzi, győzködnöm kell ugyan de keresgél ő is máshol és ha akad valami lehetőség miattam meg fogja próbálni akkor is ha neki könnyebb lenne maradni a már megszokottban.
2012. júl. 22. 20:26
 14/19 anonim válasza:
Én megértelek. Szerintem egy városban lakunk (Ózd)és egy cipőben járunk. Utálok itt lakni, már az utcára sem szívesen megyek ki, szinte bárhová nézek csak szegénység, meg ezek az emberek..... Párom részéről nem sok esélyt látok a költözésre, ugyanis imádja a szüleit és nem hiszem, hogy itt hagyná őket. De én szabtam magamnak egy határidőt: a kisfiam most egy éves, de már nem ide szeretném beíratni óvodába. Addig is gőzerővel tanulom a németet, ugyanis nagy vágyam egy osztrák határ melletti faluba költözni. Muszáj nézni a gyerekek érdekeit, ebben a városban nekik sincs jövőjük! Egyszerűen nem akarom, hogy ilyen emberek közé járjon iskolába. Dunántúli a családom egy része és igenis irigylem őket, azért ott teljesen más az élet. Szóval szerintem próbáld meggyőzni a férjedet, ha itt jó beosztásban van, biztos, hogy ott is találna állást. Csak halkan mondom, hogyha nem hajlandó rá, akkor lehet, hogy elgondolkoznék rajta, hogy egyedül is belevágok.
2012. júl. 22. 21:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van, bár nem lepukkant város, nagyon szép, de nincs munkám itt. A férjemnek van egy fix munkahelye, meg a családja akiket nem hagyna itt. Nekem itt senkim nincs, nagyon magányos vagyok, de ő nem akar lépni. Pedig én külföldre szeretnék költözni.
2012. júl. 22. 21:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen gondolkozom és képzeld, én is németül tanulok! A foglalkozásom hiányszakma Ausztriában, talán egyszer átjárhatnék dolgozni, az a tervem.
2012. júl. 23. 09:09
 17/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok!

Én is tanulok németül! :) Van kint egy csomó rokon Németországban, hát reménykedem, hogy a férjem meggondolja magát! Egyébként tegnap volt egy baráti házaspár nálunk és meglepődve hallottam, hogy férjem mondja nekik,hogyha itt nem lesz jó, akkor külföld is szóba jöhet...ezek szerint gondolkodik rajta! Te sem add fel!

2012. júl. 23. 09:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor jó Neked, nem reménytelen. Á, az én férjem hajthatatlan, őt már nem lehet megváltoztatni. Bár, sosem lehet tudni, mit hoz a sors.
2012. júl. 23. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Pont ez a kérdés nálunk is:(

Fogalmam sincs mit tegyek....

Bocs,hogy nem a kérdésedre válaszoltam.

2012. júl. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!