Elköltöznél ebben az esetben?
Barátom felajánlotta, hogy költözzek hozzá. Ő tartana el mert egyelőre tanulok, de azt mondta emiatt ne aggódjak, majd iskola után, ha lesz munkám beszállok.
(az otthoni állapotok idegileg kibírhatatlanok, szüleimmel nem jövök ki jól és ezt látva ajánlotta fel barátom.)
18/L
Mióta ismered a barátodat? Ő egyedül él? Hány éves?
(Azért csupán csak a fenti infók alapján nem lehet jó tanácsot adni...)
A helyedben én költöznék el... Két okból:
1/ Rettentően érezném magam, ha egy pasi tartana el, miközben 18 éves tanuló vagyok. Gondolom fősulira/egyetemre mész... Ez még igencsak a szüleid költsége, és ha nem vállalják, el kell menni dolgozni, s utána/közben tanulni. Ha a szüleimtől nem fogadom el a támogatást, akkor egy pasitól sem... Be kell szállni a költségekbe, de minimum annyira, hogy a saját költségeidet ne a srác állja (suli, ruhák, kajád...).
2/ Ha összevesztek, akkor hova költözöl? 18 éves vagy, nem ismerheted olyan régóta, hogy tudd, hogy bánik veled majd mondjuk 1 év múlva. Ha elköltözöl, a szüleid visszafogadnak majd? Hmm?
Köszön a válaszokat.
Barátom 24 éves, és nem akarok menni főiskolára vagy egyetemre. Úgyhogy ilyen költségekkel nem lesz semmi gond.
Ruhák meg ezek.... Hát nem vagyok egy nagy vásárlós típus, szóval ilyen téren kétlem, hogy nagy gond lennék valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!