Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Elköltöznél az...

Férfiak! Elköltöznél az édesanyádtól 28 évesen, ha az nem dolgozna és nem tudná magát és a lakást eltartani?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van a párom 28 éves.Az édesanyjával lakik aki házsártosabb,mint bárki ezen a világon.

28 éves és nem akar elköltözni,mert nem akarja az anyját magára hagyni.Most jelenleg dolgozik az édesanyja( ott lakom félig-meddig én is) de már nem nagyon bírja és ott kell hagynia.

1 szobás a lakás+galéria,ahol mi alszunk.

Megszabja az életünket,hova menjünk és mikor,mit csináljunk,mennyi pénzt költsünk...mindenbe bele köt,addig vagyok jó neki amíg kiszolgálom és mindent megcsinálok helyette,holott csak este vagyok ott,míg a párommal alszok. Folyamatosan össze veszünk brutális módon párom tudja,hogy nekem van igazam ezt nekem és az édesanyjának is megmondja,de még sem akarja otthagyni és elköltözni albérlet.

Mielőtt megkérdeznétek én tanulok és 7végén dolgozok rendesen,így van némi keresetem+ kapom a családimat és az árvaságimat.

Azt még hozzá kell tennem,hogy anyós jelöltnek van egy pasija,akit évekig a párom tartott el,mert a férfi szenvedély beteg volt és eljátszotta a pénzét.A férfi hol ott van,hol nem, anyós jelöltnek egy forintot nem fizet,semmit...ha egy kenyér nincs 100 forintot nem adna neki,bármit megtehet,de ha én nem főzök egy nap,vagy 2 tányér nincs elmosogatva akkor napokig fújog...

Úgy érzem,hogy ennek a kapcsolatnak abszolút nincs jövője és feleslegesen pazarlom a fiatal éveimet,mert soha nem lesz saját életünk :(

Mi a véleményetek? Önző lennék,mert a saját életemet akarom élni a szerelmemmel?? Pazarlom az időmet ugye?

2013. júl. 10. 09:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"Itthon vagyok nappal,reggeltől-délutánig míg a párom haza nem ér. "

Hol van az az itthon? Szüleidnél? Kollégiumban? Nem válaszoltál a kérdésemre. Azt írtad,félig meddig laksz csak náluk, tehát neked is van egy helyed, ahol laksz. Miért nem ő alszik nálad? Miért kell ebben a kellemetlen szituációban élnetek? Ne menj akkor oda többet. Ha a fiúnak fontos vagy, megy hozzád. De azt látom, nálad is inkább csak a kifogások élnek, hogy miért nem lehet...így tényleg nincs értelme, be kell látni.

2013. júl. 10. 10:46
 22/35 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es, úgy tűnik erre a kérdésedre nem akar választ adni.
2013. júl. 10. 10:57
 23/35 A kérdező kommentje:

Bocsi

Válaszolok csak nem figyeltem a kérdéseidre.

Szüleimnél nem messze tőlük.Itt egy szoba van és a szobában van a galéria. Szóval értitek...ott jobban együtt tudunk lenni este mert ott a konyhában van a galcsi.. Az anyám alkoholista és ezért nem vagyunk itt. A másik meg,hogy van több száz ezer lakbér tartozás ami miatt lassan elveszik a lakást,és nem lesz hova mennem :(

2013. júl. 10. 11:01
 24/35 A kérdező kommentje:

és nem csak lakbér tartozás,hanem villany tartozás is.

Nagyon meg van kötve a kezem :( De igazatok van ki kellene lépnem a kapcsolatból,mert abszolút semmi értelme nincs.

2013. júl. 10. 11:03
 25/35 A kérdező kommentje:

Mindegy...

Köszönöm a választ mindenkinek. Tudom már régóta mit kellene lépnem,de szeretem a fiút és gyenge vagyok :(

Puszi nektek.

2013. júl. 10. 11:04
 26/35 anonim ***** válasza:
Miért nem próbálsz beszélni erről a barátoddal? Amilyen helyzetben vagy szerintem minden erődre szükséged lesz, hogy szakítani tudj, legalábbis a mostani második otthonod az ő lakásuk. Én a lakástól távol valahol leülnék vele beszélni, hogy valahogyan próbáljátok már meg leválasztani magatokat az anyjáról, mert nem akarod őt elveszíteni, de ez így neked nem élet. Próbáld nyomatékosabban éreztetni vele, hogy lassan betelik nálad a pohár, értékeled, hogy ennyire önfeláldozó és segít a saját szülőanyjának, de ha rövid időn belül nem keres másik megoldást, akkor élhet így élete (vagy az anyja élete) végéig. Az sem biztos, hogy utánad könnyen találna olyan nőt, aki szívesen alszik vele egy légtérben mindig az anyukával. Szép dolog amit csinál, de nem kamasz már, jobban kellene a saját életével és a párkapcsolatával törődnie.
2013. júl. 10. 11:27
 27/35 anonim ***** válasza:
Ultimátum ahogy már írták. Költöztök vagy vége.
2013. júl. 10. 12:43
 28/35 anonim ***** válasza:
Először is, nem mennék többet oda anyósjelölthöz, a lábamat nem tenném be többet. 22 évesen még pazarolhatod az éveidet, várhatsz, hogy változik-e a dolog, de max. egy évet várnék és a pasit is otthagynám, ha nem, mert OK, hogy most nagy a szerelem, de ez lassan de biztosan meg fog szűnni, ha anyós 100 km-es körzetében maradtok.
2013. júl. 10. 13:41
 29/35 A kérdező kommentje:

Kedves 26-os és mindenki.

Ezt megtettem már szépen és csúnyán is. A válasz annyi,hogy nem tud mit csinálni nem hagyhatja az anyját.Kb ennyiben merül ki az egész... és pofázok tovább de nem mond rá semmit. Annyit ígért,hogy ha jövőre meg lesz a szakmám,akkor el fogunk költözni,mert 2 fizuból könnyebb megélni.

2013. júl. 10. 14:49
 30/35 anonim ***** válasza:
Háát, ha ezt mondjuk megígérte, akkor lehet, csak addig kellene kitartanod. Szerintem ő ha elköltöztök is pénzelni fogja az anyját és ha te még nem dolgozol úgy költöztök el, akkor egy fillérje nem marad, ha téged is meg az anyját is ő finanszírozza. A kérdés most az, hogy tényleg költözik, ha lesz szakmád és el tudsz kezdeni dolgozni vagy ez csak ígérgetés és ha ott lesztek jövőre, akkor egy újabb kifogást fog találni, hogy miért nem tud költözni.
2013. júl. 10. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!