Kikészit anyám. Már félig felnött vagyok és hivjam fel a discoba? :S
17éves vagyok(nemrég)
14éves korom ota discoba járok.
és anyám kezd az örületbe kergetni annyira,hogy hót ideges vagyok töle...
elvárja hogy felhivjam még a discoba is ,ha én nem akkor ö zaklat ,minden orában szinte :S
ha ottalszok egy bnömnél akkor a tudakozoban kikeresteti a számát és felhivja hogy ott van a kislányoM?
ha randizni vagyok is felhiv hogy mikor jössz már?aztán fél ora mulva hiv hogy ugye elköszönsz éppen?ha elmegyek ruhát venni is 1ora mulva felhiv hogy mivan már
én ezt nem birom tovább:((((((((
Rendben, azt már tisztáztad, hogy nem vágtad át, nem a bizalmatlanságából ered ez a féltés. Beleéltük magunkat, hogy milyen ciki, ha 17 évesen a diszkóban felhív (az most mellékes, hogy szerintem is agyrém, hogy a bulik 11-kor épp csak beindulnak, amikor a normális embergyereknek már hazafelé kellene tartania, és én sem engednélek el 3-ig).
Szomorú az is, hogy ketten éltek, ráadásul egy szobában laktok - nem lehet könnyű, neked is szükséged lenne egy zugra, ahova behúzódhatsz, és bármennyire hihetetlen anyukádnak is. Akkor most próbáljunk meg anyukád helyébe képzelni magunkat.
Elhagyta a férje, egyetlen leánygyermekének jövője a legfontosabb a számára. Az anyaszerep egy életre szól (ellentétben egy korábbi hozzászólóval) és nem addig, amíg a gyerek betölti a 18-at. Ez a szám is csak egy hozzávetőleges dolog, ismerek olyant, aki 29 éves férfi létére pont ugyanúgy igényli a törődést otthonról még most is (és nem beteges, számukra ez a normális). tehát, anyukád dolgozik értetek, aztán hazamegy és nem vagy otthon, pedig szeretne veled beszélgetni, megkérdezni, mi van a világban, mit láttál, stb. Mi lenne, ha mégis csak megpróbálnád rávenni, hogy néha elmenjen veled vásárolni? Szervezz közös programot: megnéztek egy filmet, kiállítást, ilyesmi. Próbáld ráébreszteni, hogy más is van az életben, aminek örülni lehet, nem csak a gyereke útjának egyengetése... Hobbija van? Ha meg nem tudod otthonról kimozdítani, akkor sem kell egymást nézni: süssetek együtt sütit, kertészkedjetek, ha van kertetek, társasozzatok. Annyit csak megér anyád neked, hogy néha szórakoztatod, cserébe azért, hogy elenged 3-ig?
Egyszerűen csak szeretné, ha közötök lenne egymáshoz még egy darabig. Ezért arra kérdez rá, amit éppen csinálsz és amiről te a legkevésbé szeretnél beszámolni, ugye. Éppen ezért védd ki a helyzetet pl. a fentebbi programok szervezésével.
ez mind szép és jo de
anyu nem dolgozik mert lusta :S
majd ki is rugják...
egy éve nem dolgozik
ha azt mondom társasozzunk ->-nekem nincs kedvem,majd hnap(akkor se)inkább odaülök a géphez-...
kertészkedni?azt mondja -jajj én ehhez nem értek,,,-
Értem, akkor fentebb írta valaki, hogy végső esetben irány a pszichológus. Anyukád, sajnos, depressziós. (A párom édesanyja hasonló válaszokat ad amikor a párom megpróbálja kicsit kimozdítani a hétköznapjaiból, ami leginkább fekvés-tévézés-esetleg főzés-a gyógyszerek beszedése. Pár éve járt is pszichológushoz, akkor jobb volt a helyzet, de azóta súlyosbodott a betegsége és még jobban elhagyta magát.)
Lehet, hogy mindenek előtt arra kell rávenned, hogy kérjen orvosi segítséget...
nem élösködök a nyakukon...más rokonok adnak
és a másik válaszolonak pedig:
kiiratta magát valami hosszabb fajta szabadságra.de majd ugyis kirugják mert látják hogy semmi baja meg megy mindenhová
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!