Kikészít már teljesen mindennel. Mit csináljak?
xD tipikus gonosz mostoha...apukáddal akkor próbáld megbeszélni mikor nincs ott a mostohaanyud és mondd h el akarsz költözni mert nem bírod,v beszéljen vele h fejezze be semmi köze hozzá mit csinálsz!
am ismerem az érzést mikor anyu "pasija" úgy akar viselkedni mintha az apám lenne...utálom ilyenkor...azt hiszi teljesen rendben van ha dirigál-.-' én már mondtam anyunak és am se vok vele ilyenkor kedves(a "mostohával") és érzi h ez nem tetszik úgyh általában leesik neki h mivan szerencsére....de akkor is idegesít
meg anyukáddal beszéld le h hozzá akarsz költözni ha lehet és csak aztán mondd apukádnak a dolgot:D
Biztos, hogy annyira gonosz? Mondhatni, ő nevelt fel téged, és mint írod, saját gyereke nincs. Felelős érted.
Nem lehet, hogy csak aggódik? Ha én végignézek egy híradót, hát az az első gondolatom, hogy soha nem engedem el ezután a gyereket egyedül. Én 28 vagyok, de én is pl. mindig megmondom anyunak, hova megyek, semmi különös nincs ebben. A mozis dolog: ha megmondod, hogy moziba mész, szerintem nincs olyan épeszű ember, aki olyankor hívogatna (kivéve, ha elfelejti). Kamaszkorban vagy, túlreagálod a történteket. Hidd el, sokkal nehezebb egy gyereket felneveli, nehezebbek a hétköznapok, mint simán megszülni. És nagy szó, ha valaki ennyi éven át nevel egy "idegen" gyereket. Az pedig, hogy aggódik érted, teljesen természetes. Eljön az idő, hogy köszönetet fogsz neki mondani. Nyugodj le, ülj le vele. Mondd el neki, hogy köszönöd, hogy aggódik, de ne féltsen, úgyis hívni fogod, ha elmész valahova.
olvass csak itt el 1-2 kérdést, másaoknak az édesanyja milyen. A te nevelőanyukád hozzájuk képest egy édesanya.
"Tuti nem hagynám hogy dirigáljon, nem vagyok a lánya, ne rajtam élje ki magát"
Nem a lanya, ez a no megis felnevelte, legnagyobb reszben nem az edesanya.
FromOZ! Egyetértünk. Ha az apánál helyezték el, azért az magáért bezsél, meg az is, hogy évek teltek el, és még most sem nála van. És igen, többet tett a nevelőanya, mint az igazi. Egy gyerekkel a hétköznapokoban van az igazi "munka", ezt csak az tudja, aki vele él. És ha az édesanyja lenne a nevelőanya, akkor a kedves kérdező hova akarna menni?
És hogy a nevelőanya miért nem engedi az igazihoz, hát lehet, hogy nem ok nélkül.... Azt, hogy ezt valaki megítélje, ahhoz a nevelőanya érveit és az édesanya körülményeit kelle ismerni.
De kicst nyugodj le kérdező! Minden családban vannak viták, főleg így kamaszkorban
És egy 17 éves gyerek nem odamegy, ahova akar. Persze, ha valami gond történik, meg a szülőt cincálják meg, hogy miért nem figyelt rá, hogy engedhette...
A nevelőanyukád tényleg nem viselkedik másképp, mint egy édesanya. Lehet kicsit túlfélt, de inkább, mint fordítva. Próbáld megérteni, kérlek. Egy anya nemcsak tutujgatja agyereket, hanem igenis próbálja a helyes útra terelni, még akkor is, ha a gyereknek az nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!