Kikészít már teljesen mindennel. Mit csináljak?
Én ismerek a családi körömben olyat, akit kicsi korában az apjának ítéltek váláskor, hát mi ne mondjak elég sz@rul is járt vele...
17 éves, könyörgöm, lehet hogy még nem nagykorú, de ennyi idősen már csak eltudja dönteni hogy neki mi a jó, nem? Ha nem szeret ott lakni, próbáljon meg elköltözni.
Akármennyire félti is a nevelőanyja, akkor is túlzás, hogy nem engedi pl máshol aludni (17 ÉVESEN!), és nem csinálhat azt a szobájában amit akar.
Én ismerem azt az érzést, amikor tudom, hogy ha hazaérek, nem a szó jó értelmében leszek "otthon".
Ha a nő ordibál vele, és a lány attól tart hogy megütheti (mégha eddig nem is tette), annak oka van. Én például, akiről tudom, hogy szeret és félt, és óv mindentől, fel se merül bennem hogy akár megüthetne.
Akkor mindenképpen vegyél fel egy ilyen beszélgetést, vagy kiabálást.
Nem tudom, hogy mennyire vagy messze a 18-tól, de utána már bíróság nélkül is költözhetsz szerintem. Lehet, hogy addig megérné várni, mert ha elkezdődik akkor se vége se alja nem lesz a tárgyalásoknak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!