Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészit anyám. Már félig...

Kikészit anyám. Már félig felnött vagyok és hivjam fel a discoba? :S

Figyelt kérdés

17éves vagyok(nemrég)

14éves korom ota discoba járok.

és anyám kezd az örületbe kergetni annyira,hogy hót ideges vagyok töle...

elvárja hogy felhivjam még a discoba is ,ha én nem akkor ö zaklat ,minden orában szinte :S

ha ottalszok egy bnömnél akkor a tudakozoban kikeresteti a számát és felhivja hogy ott van a kislányoM?

ha randizni vagyok is felhiv hogy mikor jössz már?aztán fél ora mulva hiv hogy ugye elköszönsz éppen?ha elmegyek ruhát venni is 1ora mulva felhiv hogy mivan már

én ezt nem birom tovább:((((((((

2009. okt. 17. 17:18
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

kedves válaszolok!

elöször is köszönöm a válaszokat!

másodszor pedig...már annyiszor leirtam hogy nem vágtam át...ez annyira hihetetlen?NEM VÁGTAM ÁT !!!

és mégcsak miniszoknyát se hordok,hogy abba rázzam a hátsómat kedves válaszoló.

azt is irtam már hogy nem minden 7végén járok fel,van hogy fél évig nem,másik kedves válaszoló.

2009. okt. 18. 10:58
 42/56 A kérdező kommentje:

sokszor anyunak mondtam is hogy jöjjön fel velem !

akár a discoba,akár csak fel a városba,ahol valami mulatos zene van.de nem jött fel egyszer sem.

2009. okt. 18. 11:01
 43/56 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki, hogy elenged...
2009. okt. 18. 22:42
 44/56 anonim ***** válasza:
62%

De nem érted, hogy nem örülhet neki, mert az anyja, miután elengedte, óránként hívogatja, mert ő otthon nem tudja elfoglalni magát, mert nem megy pasi a közelébe, nem tud magával mit kezdeni? Vagy örüljön annak is, hogy engedi fölszállni nappal a helyi buszjáratra? Ne haragudj, végigolvastad, miről va nitt szó? Hogy az ismerőseit zaklatja, ha őt nem éri el?

Örülj te úgy annak, hogy elengednek, hogy közben ne tudod elengedni magad, mert bármelyik pillanatban csöröghet a telefon, és ott kell hagynod egy vidá társaságot, hogy anyuka nyafikáját lerendezd.

Akik pedig azt írják, hogy ez pitiáner probléma ahhoz képest, hogy más munkanélküli segélyből próbálja eltartani a családját, annak azt mondom, hogy az a munkanélküli szülő 17 évesen azo problémázott, hogy elmehet-e buliba, mint ahogy 15 év múlva majd a mi kérdezőnk meg azon fog problémázni, hogy tarsa el a családját. Életkori sajátosságok, drágáim, jó reggelt! Meg aztán a munkanélküli családfenntartót semnagyon izgatja a globális felmelegedés, igaz-e? Szóval mindenkinek a magáét.

És egy kamasznak is adjátok már meg azt a tiszteletet, hogy végigolvassátok, amihez hozzászóltok. Meg egyáltalán a kérdést. Nem azt kérdezte, örüljön-e. Nem örül, csezmeg, ne örül,te sem örülnél a helyében.

Még egy: aki beszól amiatt, hogy e a lány diszkóba szeretne néha menni és ebből messzemenő következtetéseket vo le, annak csendben megjegyezném, hogy lehet, hogy a diszkó nem az igényes szórakozás fellegvára, de biztos, hogy a anya lehetőséget biztosított neki igényeseb szórakozásra? Sport, kultúra, családi túrázás, összejövetlek a szülők barátaival és az ő hasonszőrű gyerekeikkel meg effélék, semmi költségesre ne kell godnolni. Igen? Akkor ne szóltam. Nem? Akkor ne szóljatok be. Nekem nagyon gyanús, hogy nem... A nyafimamáknak erre a legritkább esetben van gondjuk - ha lenne, nem lennének nyafimamák.

2009. okt. 18. 22:59
 45/56 A kérdező kommentje:

22:59-es

ugy látom végre valaki kezd megérteni...

meg most tényleg,mit csináljak egész nap itthon?

nézzük egymást?

2009. okt. 18. 23:05
 46/56 A kérdező kommentje:
és azt is leirom mielött valaki nyafogosnak nevezne ,hogy mivel anyu nem foglalkozik vele hogy legyen saját szobám,ezért egy szobába vagyunk!de egy akkorában hogy még egyedül is kicsi lenne...szoval benne van egy szekrény +2db egyszemélyes ágy amit 5cm választ el egymástol és egy szgépasztal...és még van egy 40cm széles és 1méter hosszu rész ami "szabad" hogy ki tudj menni
2009. okt. 18. 23:08
 47/56 anonim ***** válasza:
53%
Valaki előttem azt írta- Csak akkor vagy felnőtt, ha már nem anyukád tart el- ???????????????????? Mi???????? Nem hiszek a szememnek! Ez olyan -Amíg az én kenyeremet eszed!!!- Brrr! Hátborzongató. Ugyan már! Itt nagyon sokan kissé el vannak tévedve. 17 évesen ne járj diszkóba, ruhát venni, barátnőzni. Muhaha! Valszeg ők sem jártak el. Sajnos. Az igaz, hogy még korántsem felnőtt egy 17 éves, de már nem is kisiskolás. Szerintem a tisztelet nem csak a szülőnek jár, hanem a gyereknek is. A bizalmatlanság oka lehet ez is . Persze anyukád nyilván jó szándékú csak, még nem mérte fel, hogy ezzel mennyire eltávolít magától. Szerintem ülj le és beszélj vele. Azt végképp nem ajánlom, hogy ne vigyél magaddal telefont. A telefon életmentő lehet!!! De mondjuk megbeszélhetnéd anyukáddal, hogy rögtön dobsz egy sms-t ha odaértél és dobsz egyet akkor, ha elindultál. Eközben Ő csak egyszer csörögjön rád. Később már remélhetőleg erre sem lesz szükség. Lehet betöltöd addigra a 18-at, de lassan azért engednie kell a szorításon, különben megfojt. A szeretet és az egészséges féltés nem keverendő össze a rátelepedéssel! A lepontozóknak annyit, hogy saját tapasztalat. Sajna már nem beszélek a szüleimmel és az unokáikat sem ismerik. Hála a folytonos kikérdezős, beszólós, énúgyisjobbantudommintte, tiszteletlenségüknek, örökös szidalmazásuknak. Pedig anyagilag is támogattam őket éveken át. De hát ez van.
2009. okt. 20. 14:25
 48/56 anonim ***** válasza:
44%
19:15 Mondd Te normális vagy? Sajnálom, ha problémáid voltak gyerekkorodban, de ne vetítsd ki ezt másokra. Eszméletlen miket le nem írsz.
2009. okt. 20. 14:43
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

"de biztos, hogy a anya lehetőséget biztosított neki igényeseb szórakozásra?"

Mert 17 évesen diszkóba járni lehet önállóan, de "igényesebben szórakozni" már nem, ugye? Félreértés ne essék, most nem a diszkóba kötöttem bele, hanem a Te logikátlan megállapításodba. Már mi a fenéért lenne ez is az Anyja hibája? 10 évesen még jogos. De 17 évesen már igazán feltalálhatja magát az ember, ha a szórakozóhelyig is eltalál.

2009. okt. 20. 14:58
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én ugyanigy voltam és rém idegesitő volt...

oké, hogy aggódik de ami sok az sok...még 18 évesen is amikor elmentem a parommal vhova 1o kor mar csorgott ram, hogy hol vagyok? megyek-e már stb...

14 évesen meg nem jártam diszkóba, mondjuk ez nekem nem is hiányzott...ritka alkalom volt amikor 11 ig kint voltam...

mostmár picit idősebb vagyok, egyetemista, tehát nem nagyon szólnak be, hogy hova megyek (igaz más városban lakom, igy nem is lehetséges)...otthon meg ritkán van cirkusz ebből, bár még mindig akad!

Én hálás vagyok amiért az az ember lettem aki vagyok, elvekkel, célokkal együtt, és ezt tettszik nem tettszik a szüleimnek kell megköszönnöm:)

Egyszer majd Te is rájössz miért ez a rém idegeskedés és féltés...

ja és 17 évesen tényleg nem vagy felnőtt...

amúgy a nagykorúság és a felnőttség között nagy a szakadék...

üüdv

2009. okt. 22. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!