Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészit anyám. Már félig...

Kikészit anyám. Már félig felnött vagyok és hivjam fel a discoba? :S

Figyelt kérdés

17éves vagyok(nemrég)

14éves korom ota discoba járok.

és anyám kezd az örületbe kergetni annyira,hogy hót ideges vagyok töle...

elvárja hogy felhivjam még a discoba is ,ha én nem akkor ö zaklat ,minden orában szinte :S

ha ottalszok egy bnömnél akkor a tudakozoban kikeresteti a számát és felhivja hogy ott van a kislányoM?

ha randizni vagyok is felhiv hogy mikor jössz már?aztán fél ora mulva hiv hogy ugye elköszönsz éppen?ha elmegyek ruhát venni is 1ora mulva felhiv hogy mivan már

én ezt nem birom tovább:((((((((

2009. okt. 17. 17:18
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

15éves bnömet nem hivja az anyuja :S

amugy 14évesen 11ig voltam elengedve max.

és még akkor se csinálta ezt,csak mostanába jött rá.

és mégcsak egyedül se járkálok sose

2009. okt. 17. 17:36
 12/56 A kérdező kommentje:

én mindig hazaérek a megbeszélt idöben!

nem iszok és nem cigizek.

2009. okt. 17. 17:38
 13/56 A kérdező kommentje:

és szerintem bárki bármit mondd ez akkor is idegesitö.

ha barátom van akkor nem járok akár fél évig se diszkoba,de ha nincs akkor 3hetente 1x és akkor se lehetek a barátaimmal mert hiv hogy ettél?mit ittál?mennyibe került?jaj ugy unatkozok...

2009. okt. 17. 17:39
 14/56 anonim ***** válasza:
53%

Huhh nem semmi, hogy aggódik érted.. Apuddal mivan? Vele nem tudsz beszélni, hogy állítsa le az anyudat?

Ez már tényleg túlzás picit, de valahogy rá kell venned, hogy bízzon meg benned, és nem lesz semmi bajod, akkor sem, ha nem hivogat félóránként.

Fontos hogy beszélj vele, de ne kiabálj, hanem érthetően magyarázd el neki a dolgokat, hogy te ezt nem bírod tovább, és hagyjon neked egy kis önállóságot. Amúgy még gyerek vagy, és anyud jogosan aggódik érted, de vannak határok.

Mond neki, hogy eddig is bízhatott benned, és nem csináltál semmi rosszat. Fontos neki, hogy tudja hol vagy. Tehát ne késs, meg mond el neki hova mész, kivel, és mikor jössz.Szólj ha odaértél és ennyi. És azt is mond el, hogy csak akkor hívjon téged, ha baj van. Mert így tudni fogja, hogy jó helyen vagy, és azt is mikor jössz, tehát annyira csak nem fog parázni meg nem lesz oka hivogatni.. :/ Vagy kiséd el szépen pszichológushoz...

2009. okt. 17. 17:39
 15/56 A kérdező kommentje:

de ezaz hogy én nem kések sose!

és nem is tudnék mert állandoan hiv hogy mit csinálsz,elindultál már?

és mindig tudja hol és kivel vagyok,mert amugyis idejönnek elötte mindig a bnöim.

2009. okt. 17. 17:42
 16/56 A kérdező kommentje:

apám már 6éves korom ota nem lakik velünk szerencsére:S

ivott meg gépezett ,stb

2009. okt. 17. 17:42
 17/56 anonim ***** válasza:
65%

17 évesen örülj neki hogy egyáltalán elmehetsz, nem pedig otthon kell kuksolnod.

Én nem engednélek el, bocsika.

2009. okt. 17. 17:44
 18/56 A kérdező kommentje:
anyu is eljárhatott már 15-16 évesen a discoba ...
2009. okt. 17. 17:46
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, hogy nem kell hívnia fél óránként, hanem mondjuk te fölhívod akkor amikor odaértél valahova, vagy elindulsz valahonnan. És meg kell erősítened benne azt, hogy bármi bajod van, egyből hívod, mert lehet, hogy ezért izgul. Sajnos az utóbbi időben, nagyon sok bűncselekmény történt, aminek az áldozatai fiatal korú lányok voltak. Lehet, hogy ezért izgul érted ennyire, ezért fontos megbeszélned vele a dolgokat.
2009. okt. 17. 17:56
 20/56 anonim ***** válasza:
95%

Szia.

Nálunk is ilyesmi volt a helyzet, persze nem ilyen sokszor hívott anyum de azért szerette tudni, hogy mikor, hol vagyok. Egyszer amikor a barátommal és a haverjaival mentem discoba mondtam neki, hogy ne hívjon mert ciki és tényleg nem hívott. Éjfél felé már nagyon rossz érzés volt,olyan volt mint ha nem törődne velem. Szóval szerintem is addig örülj még törődik Veled,csak azt próbáld Vele megbeszélni,hogy egy éjszaka alatt csak egyszer hívjon fel.

egy lány.

2009. okt. 17. 18:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!