Kikészit anyám. Már félig felnött vagyok és hivjam fel a discoba? :S
17éves vagyok(nemrég)
14éves korom ota discoba járok.
és anyám kezd az örületbe kergetni annyira,hogy hót ideges vagyok töle...
elvárja hogy felhivjam még a discoba is ,ha én nem akkor ö zaklat ,minden orában szinte :S
ha ottalszok egy bnömnél akkor a tudakozoban kikeresteti a számát és felhivja hogy ott van a kislányoM?
ha randizni vagyok is felhiv hogy mikor jössz már?aztán fél ora mulva hiv hogy ugye elköszönsz éppen?ha elmegyek ruhát venni is 1ora mulva felhiv hogy mivan már
én ezt nem birom tovább:((((((((
de hát hiába mondom neki...egyszerüen nem fogja fel.
ha felszálloka helyi járatos buszra is felhiv...
és nem lakok semmiféle nagyvárosba
Elöször is 17 évesen még messze nem vagy felnött. Másodszor, ha anyukád tart el, akkor van köze ahhoz, hogy mit csinálsz, mikor jössz haza.
Beszéd meg vele, hogy pl. 10 órára hazajössz - és akkorra légy is otthon, igy felismeri, hogy meg lehet benned biznia. Nagyon olyanok a reakciói, mintha már néhányszor becsaptad volna és azért ellenöriz.
Ha nem hajlandó ebbe belemenni, akkor csak azt tudod, hogy vársz még egy éveet, amig nagykorú leszel, elköltözöl és élsz a saját keresetedböl, akkor tényleg nem szólhat bele - csak akkor vagy felnött, ha nem tart el senki.
aha csak kicsit rossz az ha minden 7végén ugy 10ember hiv fel hogy menjek velük ,és sokszor inkább nem megyek sehová mert senkit se hivosgál az anyja.a másik az hogy 17évesen már nem érzem magam annyira taknyosnak hogy ne mehetnék el,föleg ugy hogy sokszor nem is kérek pénzt se.
amugy meg hazudni sem tudok,egyböl elszolom magam ha mégis megprobálom ebböl adodik hogy nem szoktam átverni.
14 évesen már dizsisztél? de jó neked.
nekem még 14 évesen fél óránként kellett hazajárnom "jelentkezni". Örülj neki, hogy egyáltalán még ilyen feltételek mellett is elenged.Sajnos valóban történnek fiatal lányokkal szörnyűségek, megerőszakolják őket, összeverik, megkínozzák, és te is tudod, hogy ez így van, nem pedig rémisztgetésből mondom. Gondolj bele, hogy anyud mit érezhet mikor átfut a fején hogy jajj uristen ugye nincs baja? És még így is elenged! Büszke lehetnél rá és elégedett.
Őszintén kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életedben. És majd meg fogod tanulni értékelni az aggódást is mikor már felnőtt leszel, de jó lenne egy kis anyai aggódás hidd el.
27/N
Örülj neki, hogy törődik veled, aggódik érted, érdekli, hogy mi van veled!!!
Ha tudnád, hányan szeretnék, hogy az anyukájuk aggódjon értük és mit meg nem tennének, bárcsak az anyjuk felhívná őket... :-[
Hamarosan visszasírod még ezeket az időket!
Majd akkor fogod megérteni az anyukádat, amikor neked is lesznek gyerekeid és majd te is idegeskedsz, ha nem érnek haza a megbeszélt időre... :[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!