Ti élnétek olyan emberrel, aki megcsal de ettöl az "apróságtól" eltekintve tökéletes társ? Vagy inkább azzal aki kevésbé rendes, de hüséges?
#19 "Nektek nincs önérzetetek?" - hogyne lenne - csak épp nem a párkapcsolatom fölé rendelve... egy normális párkapcsolatban az embernek a párja az első, nem az "én"...
Egyfelől.
Másfelől a hébe-korba alkalmi szex nagyrészt kívül esik az érdeklődési körömön, az sem nem konkurrál a több éves párkapcsolattal, sem nem vesz el belőle semmi érdemit. Most tényleg ilyen végzetesen és végletesen irigyeljem a másiktól, mert volt 2-3 jó órája???
na igen, utolsó, számból vetted ki a szót!! :)
nekem az érzelem többet számít, szóval ha mást is megdug, de engem szeret, hozzám jön haza, pont leszarom, hogy volt egy jó délutánja!
Erről van szó #26, baromira nem értem azokat az embereket (legyenek akár férfiak vagy nők) akiknek mondjuk egy céges bulis kósza numera többet számít, mint az, hogy kihez mennek haza, ki mellett ébrednek fel, kivel élik a közös életüket és tervezik a közös jövőjüket, kire számíthatnak a bajban és ki számít rájuk a bajban, stb...
Mert ja, aláírom, jó dolog a szex - de azért egy életet nem űberel, már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!