Ti élnétek olyan emberrel, aki megcsal de ettöl az "apróságtól" eltekintve tökéletes társ? Vagy inkább azzal aki kevésbé rendes, de hüséges?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:21
1/38 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "inkább" - ha valakivel akármi miatt nem érzem jól magam, NEM élek vele együtt. Nem kötelező két rossz közül választani, lehet találni jót is.
2/38 anonim válasza:
A megcsalás nem apróság, hanem az egész párkapcsolat megcsúfolása.
3/38 anonim válasza:
Egyik sem. Olyannal elek aki rendes es nem csal meg.
4/38 anonim válasza:
Tökéletes nincsen, ez csak egy álom.
Magadban döntsd el, hogy te képes vagy-e 20 éven keresztül elviselni akár az egyiket, akár a másikat (a "kevésbé rendes" is lehet ám idegesítő 5-10 év múlva!)
Megváltoztatni nem nagyon fogod őket, esetleg a helyzet még romolhat.
5/38 anonim válasza:
Én biztos nem bírnék így élni. Megbocsájtani megtudnék,de elfelejteni nem tudnám a megcsalást!!
6/38 anonim válasza:
Valahogy nem tudom a megcsalást apróságnak tekinteni, a kevésbé rendes meg tág fogalom.
7/38 anonim válasza:
Onnantól, hogy megcsalt nem tökéletes társ, így nincs miről beszélni.
8/38 anonim válasza:
Neked apróság. Nekem nem.
Miért nem keresel olyat aki rendes+hűséges?
9/38 anonim válasza:
Én aztán biztos nem!Ez alacsonyabbrendű embereknek való, én többet érek ennél!
10/38 anonim válasza:
Olyannal szóba sem állnék, akinél nem rendes és hűséges... Nálam nincs olyan, hogy vagy-vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!