Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti élnétek olyan emberrel,...

Ti élnétek olyan emberrel, aki megcsal de ettöl az "apróságtól" eltekintve tökéletes társ? Vagy inkább azzal aki kevésbé rendes, de hüséges?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 15:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ha megcsal az már eleve nem lehet a "rendes" és tökéletes társ kategória.

De mi az részedről, hogy kevésbé rendes?

Ezek olyan hülye kérdések. Nem nekünk kell együtt élni vele, hanem neked. Egyetemesen tökéletes férfiak nem léteznek. A tökéletes mindenkinek más.

Mindenkinek van hibája, és mindenki mást tud tolerálni. Én tökéletesnek tartom saját magam számára a férjemet, de tudom, hogy mást pl. kiborítana egyes személyiség jegyeivel. Miközben számomra pont ezek tökéletesek, mert hozzám, az én mentalitásomhoz ez illik a jobban, mintha nem ilyen lenne. Te lehet nem tudnál együtt élni vele. Nekem meg ő a világ legtökéletesebb társa. Miközben a tiéddel én nem lennék kibékülve, mert számomra már az értelmezhetetlen, hogy az aprócska hibája az, hogy megcsal, de tökéletes, ez számomra =/=.

Most mi értelme van itt terelgetni, hogy keressél inkább ilyet meg olyat, meg bezzeg az én férjem. Legyél olyannal/keressél olyat, aki neked a legjobb, nem aki másnak.

2013. júl. 4. 15:34
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ki b***nám,mint macskát sz.rni.Vagy én vagyok neki,vagy én.Vagy,harmadik verzió,ha kevés vagyok,menjen keressen magához illőt.Egy párkapcsolat két emberről szól,csak néhányan nem tudnak számolni.Én hűséges vagyok szívben,tettben,lélekben,mert szeretem a párom,azért vagyok vele,mert a PÁROM,a pár márpedig két személyt takar.Az a minimum,hogy visszafelé is ugyanezt várom el.Hiszen egymást szeretjük,nem a 3.,4.,embert még mellé.Persze,ha a kérdezőnek a megcsalás,,apróság",akkor viszont nincs miről beszélni...El bírom képzelni,milyen tökéletes társ"az,akinek kevés vagy és bizonyos igényeit mással elégítteti ki.Tőlem nem tenné zsebre,amit kapna,de ha neked így jó,hajrá.
2013. júl. 4. 15:36
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

ha megcsal már nem tökéletes társ...

Az egész életedet úgy akarod leélni hogy nem te vagy az egyetlen az életében? Ha ezt te nyíltan elfogadod, ezzel a tudattal együtt is tudsz élni ( hogy osztozkodsz rajta másokkal) akkor lelked rajta. Nyugodtan.

Az biztos hogy én nem osztozom a páromon senkivel sem. Én ezt a fajta megalázást nem tűrném és nem is tűröm.

2013. júl. 4. 15:40
 14/38 anonim ***** válasza:
22%

Jót taláni ez most komoly?..Senki nem jó mindenkibe van valami kis rossz vagy nagy rossz dolog (sok rosz dolog). Élő példát tudok: . Van két ismerősöm Anna meg Ferenc Feren: mindent meg csinál a kertben stb. De viszont volt olyan hogy Anűhoz hónapokig nem szól

Anna: dolgozott..de viszont a kertben semmit nem csinált mindent Ferenc csinált meg hrlyette a virágos kis kertben..ja és mellete még el jrt bulizni pedig 2 gyermekes család anya!

Anna megcsalta Ferencet és pasival azt a pasit úgyhívtk hogy Ákos Anna emiatt elvált mert Ferencet már nem igazán szerette inkább Ákost választotta de Ferenc viszont szerette Annát attól hogy voltak hibái ugyanis mindenki nek vannak hibái SENKI NEM TÖKÉLETES!..Ferenc az utólsó pillanatig várt Annáras átha vissza megy hozzá na de Anna nem ment vissza hozza bekoltözöt a lányával Boglárkűval nyireyházára A fiát Tamást is akarta vinni magűval fe ő nem akarta ott hagyni a barátokat az iskolát a csládott.stb. Tehát Anna Boglárkával be költözött nyiregyre azt hazudták mindenki nek hogy Ákortól bérlik a lakást és Ákos nem velük lakik na de az egyik nap kiderült hogy Anna Ákoshoz költözött be Boglárkával.Boglűrka nem szerette Ákost ígyhűt vissza akart menni Az Édesapjűához Ferenchez és testváréhez Tamáshoz na de nem mehetett ugyan is az édesanyához utalták és hivatalosa n Ferencet 2 ghétben csak egyszer kláthatja ert Anna a bíróságon hazudott Fernecrfől..stb..Boglárka nem szeret az anyukájával lakni mert Ákos azt hiszi hogy már is helyettesítheti Boglárka édseapját és ha úgy gonolja hogy a kislűny nem jól cselekszik valamiben akkor már egyből meg verk..Egy nam Anna elment barátjával Ákossal Németországban ugyan i Ákos kamionos és bw kellet menie vitte magával Annát is és Boglárkát ahelyet hogy magukkal vitték volna vagy az Édesapjánál inkább le raktát Ákos szüleinél Helgánálés Józsefnél a kislány akkor látta őketz előszőr és velük kellet lennie 8 napon keresztül nagyon nem élvezte a helyzetetÉs az anya Anna nem is figyel arra hogy Boglárka mit is szeretne igazűból mert Anna úgy gondolja hogy neki az úgy jó stb. de viszont Boglárka nem érti ebben a helyeztbe jólmagát..És úgy látszimk hog y ezen egy ideig még nem is nagyon fog tujdni változtatni..ja és persze Anna az új pasijával Ákossal egy közös gyereket akdranak .Már rég látta kisfiát Taműst is aki legjobban zívta meg az egészet mivel ő szereti az édesanyát is Annát és az édesapját is Ferencet ugyan úgy ..csak Boglárka nem szerette anyira az apját látszólag de végül rá jjött hogy igen is szereti és Ferenc is hiányzik neki és a testvére Tamás is...(Szóvl amint ltod ha nem szeretsz valakit akkor ne élj vele együtt)

2013. júl. 4. 15:40
 15/38 anonim ***** válasza:
25%
Folytatom..de azért ne ilyen hülyán old meg!
2013. júl. 4. 15:44
 16/38 anonim ***** válasza:
57%
Nálam a szex és az érzelem két külön dolog. Engem nem érdekel (jó, nyilván érdekel, de nem világvége), ha lefekszik mással, amíg csak a testiségről szól. Ha engem szeret, hozzám jön haza, minden másban tökéletes, vele maradnék. Mint egy nyitott kapcsolat. Sajnos korlátoltak az emberek, és ezt nem értik meg.
2013. júl. 4. 15:48
 17/38 anonim ***** válasza:
65%
Ez az, Kérdező, kérdés, hogy mit értesz megcsalás alatt... párhuzamos komoly, érzelmi kapcsolatot, vagy azt, hogy hébe-korba nem menekül el némi alkalmi szex elől? Mert ez szerintem nagyon nem mindegy...
2013. júl. 4. 15:51
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenben nekem nincs kompromisszum. Vagy olyan, akivel jól érzem magam, akivel együtt tudok működni, vagy senki. A hűtlenség nálam kizáró ok. Nem mondom, hogy esetleg sok év házasság után egy gyenge pillanatot, egy botlást semmiképp nem bocsátanék meg a páromnak, de a folyamatos hűtlenkedés nem fér bele.
2013. júl. 4. 15:53
 19/38 anonim ***** válasza:
84%
Aki igazán szereti a másikat, az nem keres más nőt dugásra. Ilyen esetben szó sincs szeretetről, szerelemből, csak a másik hülyének nézéséről annak teljes beleegyezésével. Nektek nincs önérzetetek?
2013. júl. 4. 15:57
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Van egy barátnőm. Egyedülálló, 2 nagy fia van. 8 éve dugja egy nős pali.Ismerem a palit is, a családját is.Gyönyörű felesége van, aki tud mindenről!!! Havonta, kéthavonta kiakad, válni akar, de soha nem teszi meg. Nem értem, hogyan lehet így élni.
2013. júl. 4. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!