1/37 anonim válasza:
Igen, mivel egy háztartásban élünk.
Nem, majd kiküldöm a kanapéra..
2/37 anonim válasza:
Igen. Sot meg viszek neki meleg teat, lazat merem, vizes borogatas stb. Attol, hogy beteg, meg mindig a parom, es szeretem. :)
4/37 anonim válasza:
Persze,eszembe nem jutna egy is nátha miatt kiköltözni mellőle. Sőt figyelek rá, hogy be legyen olyankor takarózva, meg hogy igyon ha lázas.
7/37 anonim válasza:
Hát igen, volt már, hogy egy mandulagyulladást, megfázást egymásra ragasztgattunk...
8/37 anonim válasza:
Igen, vele alszom, és főzők teát is neki.. Amikor én vagyok beteg ő sem megy a kanapéra.
9/37 anonim válasza:
Igen, mert nincs külön szoba. Úgy látom itt mindenki mártír, de amikor 5-kor kelek, mert menni kell dolgozni, ő meg egész éjszaka prüszköl, nem éppen frissen ébredek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!