Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor beteg a párotok vele...

Amikor beteg a párotok vele aludtok?

Figyelt kérdés
Pl influenzás

2013. jan. 22. 20:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
nem érzem, hogy mártír lennék csak azért, mert a párom mellett alszom akkor is, ha beteg.
2013. jan. 22. 20:46
 12/37 anonim ***** válasza:
97%
Egy ágy van a hálószobánkban tehát nincs más választásunk és még szép. :)
2013. jan. 22. 20:47
 13/37 anonim ***** válasza:
93%

Hát nálunk ez fura dolog. Ha ő betegszik meg elsőnek, akkor vele alszik, én általában nem kapom el.

Viszont ha én vagyok beteg, akkor igyekszek távol tartani magamtól, mert ő egy tüsszentéstől elkap mindent, ilyenkor pedig én sem tudok rendesen kigyógyulni, mert mire jobban lennék ő rosszabbul lesz és az én még gyenge szervezetem visszafertőződik. Tehát ha én vagyok beteg, akkor semmiképpen nincs mártírkodás, bekészíti a gyógyszereimet és a teámat és cuccol a kanapéra.

Volt már hogy 3 hónapig adogattuk egymásnak, azért ezt inkább elkerülnénk.

2013. jan. 22. 20:48
 14/37 anonim ***** válasza:
76%
*alszok
2013. jan. 22. 20:48
 15/37 anonim ***** válasza:
97%
igen. olyankor magamhoz bújtatom és addig simogatom, puszilgatom, ölelgetem, míg meg nem gyógyul. :) 28/nő
2013. jan. 22. 20:51
 16/37 A kérdező kommentje:
Én megkértem hogy aludjunk külön, mivel én elég beteg vagyok(influenza) és általában elkapja tőlem majd én ő tőle, nemtudom hogy ez másnál is így van, hogy oda vissza fertőzzük egymást
2013. jan. 22. 20:51
 17/37 anonim ***** válasza:
22%
Volt egy film. Beteg volt a kutya, hát elkergették az erdőbe hátha a természet meggyógyítja.
2013. jan. 22. 20:53
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon súlyos beteg még egyikünk sem volt, csak legfeljebb egy lázasabb éjszaka, ami reggelre elmúlt, pár napos torokköszörülés, orrfújás.

Együtt alszunk ilyenkor. Volt, hogy én voltam beteg, kicsit be is lázasodtam, állította, hogy úgy fűtöttem egész éjjel, mint egy kazán.

2013. jan. 22. 20:55
 19/37 anonim ***** válasza:
76%
Na és megcsókolod? :) Nekem elég volt csókolózni és elkaptam a csajaimtól...
2013. jan. 22. 20:56
 20/37 anonim ***** válasza:
96%

persze hogy vele:)

Hát?? mit csináljak,küldjem ki h beteg vagyok vagy beteg vagy aludj kint?

ha valamelyikünk beteg akkor tea,lázmérés,ellátjuk a másikat:) ( sőt mindig csak akkor nem engedjük h kikelljen az ágyból a másik)..

max nem puszilgatom,meg csókolgatom ( annyit :D )

2013. jan. 22. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!