Hát nálunk ez fura dolog. Ha ő betegszik meg elsőnek, akkor vele alszik, én általában nem kapom el.
Viszont ha én vagyok beteg, akkor igyekszek távol tartani magamtól, mert ő egy tüsszentéstől elkap mindent, ilyenkor pedig én sem tudok rendesen kigyógyulni, mert mire jobban lennék ő rosszabbul lesz és az én még gyenge szervezetem visszafertőződik. Tehát ha én vagyok beteg, akkor semmiképpen nincs mártírkodás, bekészíti a gyógyszereimet és a teámat és cuccol a kanapéra.
Volt már hogy 3 hónapig adogattuk egymásnak, azért ezt inkább elkerülnénk.
Nagyon súlyos beteg még egyikünk sem volt, csak legfeljebb egy lázasabb éjszaka, ami reggelre elmúlt, pár napos torokköszörülés, orrfújás.
Együtt alszunk ilyenkor. Volt, hogy én voltam beteg, kicsit be is lázasodtam, állította, hogy úgy fűtöttem egész éjjel, mint egy kazán.
persze hogy vele:)
Hát?? mit csináljak,küldjem ki h beteg vagyok vagy beteg vagy aludj kint?
ha valamelyikünk beteg akkor tea,lázmérés,ellátjuk a másikat:) ( sőt mindig csak akkor nem engedjük h kikelljen az ágyból a másik)..
max nem puszilgatom,meg csókolgatom ( annyit :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!