Én már aludtam külön :(
Úgy éreztem nem is gyógyulok meg, pedig én küldtem haza (akkor még nem laktunk együtt), mert nem akartam, hogy a vizsgáira esetleg úgy készüljön, hogy ráragasztottam a takonykórt.
De annyira hiányzott :S És ő is éreztette, hogy ez így nem nyerő, szinte egész éjszaka ébren volt, írta az sms-eseket és ha nem válaszoltam 1-2 órán belül, már csörgetett is, hogy indul azonnal, ha ennyire rosszul vagyok.
Most már tudom, hogy ha ő lenne beteg, vagy akár megint én, tuti, hogy ágyúval sem lehetne elrobbantani mellőle :)
Kivéve akkor, ha ő kérne, hogy ne aludjak vele, mert úgy nem a gyógyulással van elfoglalva ;)
Természetesen. Pedig lenne külön szoba, de eszünkbe sem jut. Sőt, mikor átköhögtem az éjszakát, és át akartam osonni a másik szobába, hogy ne zavarjam a férjem, azonnal rámszólt, hogy maradjak, nehogymár ezért külön aludjunk.
Így legalább tudunk segíteni a másiknak mondjuk, ha gyógyszer kell, vagy csak egy kis simogatás.
Természetesen vele alszom, gondoskodok róla, főzök teát, melegen tartom, mérem a lázát, stb.
VOlt, hogy elkaptam tőle én is, de nem érdekelt.
P is ugyanígy gondoskodik rólam, ha én vagyok beteg :)
Az égvilágon semmi nem történik,ha külön alszik az ember,ha fertőző a betegség.Pont azért,hogy megóvjuk a másikat.
Én úgy szoktam ha a párom beteg főzök neki teát,éjjel ránézek betakargatom stb. nem érzi,hogy nem vagyok mellette.Én sem várom el tőle,hogy hallgassa éjjel a köhögésemet,a szipogásomat stb.
Nincs ebben semmi rossz!!
Nem kellene úgy beállitani,mintha cserben hagynánk a másikat!
Mi értelme ha mindketten lebetegszünk????
Együtt lakunk,semmi értelme nem lenne külön aludni.
Főképp hogy ha beteg,melege van,kitakarózik,én takarom vissza huszadszorra is. (ő is engem).Ápoljuk a másikat,szabit veszünk ki ha igényli (szerencsére 2-3 évente vagyunk mindketten betegek)
Akkor is együtt aludtunk,amikor páromat műtötték,igaz,akkor kettőnk közé tettem vastag paplant,nehogy lábbal rosszul érjek hozzá,akkor napokig csak fejél összebujva aludtunk:)
És nem mártirkodás a betegen együttalvás,lehet hogy kevesebbet alszunk,de külön annyit se aludnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!