Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor beteg a párotok vele...

Amikor beteg a párotok vele aludtok?

Figyelt kérdés
Pl influenzás

2013. jan. 22. 20:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%

Én már aludtam külön :(

Úgy éreztem nem is gyógyulok meg, pedig én küldtem haza (akkor még nem laktunk együtt), mert nem akartam, hogy a vizsgáira esetleg úgy készüljön, hogy ráragasztottam a takonykórt.

De annyira hiányzott :S És ő is éreztette, hogy ez így nem nyerő, szinte egész éjszaka ébren volt, írta az sms-eseket és ha nem válaszoltam 1-2 órán belül, már csörgetett is, hogy indul azonnal, ha ennyire rosszul vagyok.

Most már tudom, hogy ha ő lenne beteg, vagy akár megint én, tuti, hogy ágyúval sem lehetne elrobbantani mellőle :)

Kivéve akkor, ha ő kérne, hogy ne aludjak vele, mert úgy nem a gyógyulással van elfoglalva ;)

2013. jan. 22. 21:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen. Pedig lenne külön szoba, de eszünkbe sem jut. Sőt, mikor átköhögtem az éjszakát, és át akartam osonni a másik szobába, hogy ne zavarjam a férjem, azonnal rámszólt, hogy maradjak, nehogymár ezért külön aludjunk.

Így legalább tudunk segíteni a másiknak mondjuk, ha gyógyszer kell, vagy csak egy kis simogatás.

2013. jan. 22. 21:51
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen vele alszom, gondoskodok róla, főzök teát, melegen tartom, mérem a lázát, stb.

VOlt, hogy elkaptam tőle én is, de nem érdekelt.

P is ugyanígy gondoskodik rólam, ha én vagyok beteg :)

2013. jan. 22. 22:07
 34/37 anonim ***** válasza:
34%

Az égvilágon semmi nem történik,ha külön alszik az ember,ha fertőző a betegség.Pont azért,hogy megóvjuk a másikat.

Én úgy szoktam ha a párom beteg főzök neki teát,éjjel ránézek betakargatom stb. nem érzi,hogy nem vagyok mellette.Én sem várom el tőle,hogy hallgassa éjjel a köhögésemet,a szipogásomat stb.

Nincs ebben semmi rossz!!

Nem kellene úgy beállitani,mintha cserben hagynánk a másikat!

Mi értelme ha mindketten lebetegszünk????

2013. jan. 22. 22:40
 35/37 anonim ***** válasza:
Mivel együtt lakunk, nem sok értelmét látom, hogy külön aludjunk, legalábbis olyan téren, hogy ne fertőzzük meg egymást. Egy légtérben élünk, ha elkapjuk, akkor együtt alvás nélkül is elkapjuk. :D Ha valaki egész este szörtyög és a párja korán kel, el tudom képzelni, hogy jobb lehet nekik külön aludni. Mondjuk mi akkor is együtt alszunk, esetleg csak valami dörgedelmes, náthás horkolás tud minket átmenetileg egymás mellől kirobbantani és akkor száműzzük magunkat kicsit a másik szobába, pihenés céljából. :)
2013. jan. 22. 22:48
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Együtt lakunk,semmi értelme nem lenne külön aludni.

Főképp hogy ha beteg,melege van,kitakarózik,én takarom vissza huszadszorra is. (ő is engem).Ápoljuk a másikat,szabit veszünk ki ha igényli (szerencsére 2-3 évente vagyunk mindketten betegek)

Akkor is együtt aludtunk,amikor páromat műtötték,igaz,akkor kettőnk közé tettem vastag paplant,nehogy lábbal rosszul érjek hozzá,akkor napokig csak fejél összebujva aludtunk:)

És nem mártirkodás a betegen együttalvás,lehet hogy kevesebbet alszunk,de külön annyit se aludnánk.

2013. jan. 23. 09:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Vele alszom, de amíg beteg, addig tolom magamba ezerrel a vitaminokat és immunerősítőket.
2013. jan. 23. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!