Mit szóltok hozzá, hogy amióta az alaptörvényben kimondták, hogy az élettársak nem alkotnak családot azóta ha ezeknek van gyereke azokat csúfolják, kiközösítik (stb. ) mondván, hogy fattyúk?
Hátrább az agyarakkal!!!!!!!!!!!
Mi sem házasodtunk össze, pedig szerelem is, lóvé is van.
És, akkor mi van? Szerinted ha annyira irigyelném a házasokat, nem házasodnék? Nem értem a logikádat. Ha valakinek fontos, hogy házas legyen az spórol pár tízezret, elmegy, aláírják, azt szevasz. Sokan biztos irigylik a szép, nagy, templomi, csilli-villi esküvőt, de ennek köze nincs a házassághoz. A gyerekeket csúfolták. Igen. Régen. Mert akkor még szégyen volt. De nem azért csúfolták egymást a gyerekek, mert ők bármilyen szinten is állást foglaltak ezügyben, hanem mert a primitív buta paraszt szüleiktől hallották, hogy az egy fattyú.
Olyan sincs, hogy fattyúk. Fattyak van.
Ahogy a kommentedből olvasom, kérdező, inkább te szeretnéd, hogy ezeket a gyerekeket csúfolják és kiközösítsék. Szerencsére a te elferdült értékrended már kiment a divatból.
Ja, a Trónok harca jó kis sorozat, de a mai nagy magyar valóságtól rettentő távol áll ám...
Erre csak azt mondom, hogy altalanos iskola 4. osztalyatol azt hallgattam majdnem kozepiskolaih, hogy en csak egy kolonc vagyok a "szuleimnek".
Ugyanis engem orokbefogadtak, amit az iskola is tudott. Az osztalyfonokom meg egy alkalommal, amikor felmeres volt orszagosan, hogy a szuloknek milyen vegzettseguk van, akkor nemes egyszeruen kozolte szamomra: Lenyegtelen megkerdezned, ugyse ismered oket! A neveloszulok meg nem szamitanak.
Nagy balhe volt, majdnem kivettek az iskolabol. A tanarnot elkuldtek, uj tanart kaptunk. Ugyanis en nemertettem, hogy miert mondja ezt, igy otthon rakerdeztem. Akkor tudtam meg, hogy a korhazban lemodtak rolam es a "szuleim" fogadtak orokbe fel evesen masodik gyerekkent!!!
k
Az emberek, foleg a gyerekek szornyuek es undoritoan tudnak viselkedni. Eleinte nagyon nehezen viseltem a dolgot, de a vegen megszoktam es nem foglalkoztam vele.
Az alaptorveny kellett mert a nep mar jo dolgaban azt is elfelejette ami valaha meg a soc erkolcs is be tudott tartani.egyutjaras jegyesseg hazassag gyerekvallalas
Kell a hivatalos keret kel a jog kell a szabalyok a hivatalos egyutt eles hiszen kulturaolt emberek vagyunk nem allatok akik csak ugy osszeallnak aztan meglatjak nem jo szetmennek.
Nézd #26, remélhetőleg az adott tanárnőt nem csak az iskolából küldték el, hanem a pályáról, ugyanis totál alkalmatlan minden emberekkel kapcsolatos munkakörre, ez egyértelmű. Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy nekem - magam is kórházban felejtett majd örökbe fogadott vagyok - az a véleményem, hogy ezt a gyerek elől eltitkolni nem helyes, tudnia kell róla a korának éppen megfelelő szinten természetesen, de folyamatosan. Így elkerülhetők pl. az ilyen incidensek is. (másfelől meg szerintem joga is van hozzá)
A harmadik hiba, hogy az iskola nem vette észre a jelek szerint, hogy a dologban egyéb kötelessége is van, mint hogy kivágja a pedagógusnak csak a végzettsége alapján nevezhető lényt, például, hogy ha már az osztály fültanúja lett egy ilyen információnak, akkor kötelessége segíteni, hogy azt helyesen értelmezzék és feldolgozzák, tehát kellett volna rászánni osztályfőnöki órát - ha kell többet - hogy az osztályközösség megismerje és megértse, mi ez az egész örökbefogadás, és megbeszélje, helyére tegye az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseket. Ha ez nem történt meg, az komoly mulasztás a tanári kar részéről, még akkor is, ha más mocskát kellett volna eltakarítaniuk ilyen módon.
De ez a történet ugye még csak kicsit sem hasonlít a kérdező provokatív marhaságához, pláne nem ma, amikor a gyerekek 1/3-a eleve házasságon kívül születik, és mondjuk 10 éves korban már kb az a kisebbség, aki a vér szerinti szülei házasságában nevelkedik... (lásd 60% körüli válási statisztika)
#27, miért, gondolod bárkit is érdekel, hogy a kisebbik kormánypárt a saját ideológiai alapvetése mellett kampányolva mit firkált oda? Azóta is folyamatosan zuhan a házasságkötések aránya... 2013 január-áprilisban 3,5%-kal kevesebben házasodtak mint 2012 január-áprilisban, és 2013 január volt az 1945 utáni Magyarországon az abszolút negatív házassági rekord, 939 házasságkötéssel az egész országban.
Na, erről ennyit.
Jaj megint te!
NINCS ilyen az ALAPTÖRVÉNYBEN! Ébresztő!
Előbb el kéne olvasni, utána meg értelmezni!
Ne hülyítsd már itt a népet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!