Mit szóltok hozzá, hogy amióta az alaptörvényben kimondták, hogy az élettársak nem alkotnak családot azóta ha ezeknek van gyereke azokat csúfolják, kiközösítik (stb. ) mondván, hogy fattyúk?
Megkaptam a privat üzenetedet. Én Budapesten élek, és ha valahol na akkor itt bizony van erkölcstelenség. Lakótelepen lakom, és alig vannak olyan családok akik ne elváltak, vagy ne élettársi viszonyban élnének egymással. Sok gyerek is van de soha nem hallottam hogy bárki is kiejtette volna a száján hogy
"a szomszéd kölyök fattyú, mert a szülei nem házasok" Ez nevetséges..
Azt Kérdező, hogy ez egy mondvacsinált hülyeség... addig el lehetett az ilyesmit játszani, amíg a házasságon kívül született gyerekek aránya 1%-2% volt... de ma 35-40% körüli...
Másfelől, ha csak nem egy nagyon kis faluról beszélünk, senki sem tudja senkiről, hogy jártak-e a szülei az anyakönyvvezetőnél, vagy nem, ma már a név sem paraméter, mert egy rakat nő a házasságban is megtartja a saját nevét.
Szóval az általad kérdezett probléma - max nehány kis közösség kivételével - egyszerűen nem létezik, több okból:
1, senki sem tudja, hogy ki házas és ki nem - már a személyiben sincs benne, ugye...
2, senki sem olvas Alaptörvényt hacsak nem jogász..
4. és 18. válaszoló vagyok.
Férjnél vagyok, házasságban szültem a gyerekemet,de a kérdésedtől és a hozzászólásaidtól igencsak viszket a tenyerem.
Akkor én mire vagyok irigy?
"azóta ha ezeknek van gyereke azokat csúfolják"
Rosszat álmodtál, kérdező. Ne egyél vacsorára olyan sokat és zsírosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!