A barátnőmet (15) folyton szekálják a suliban 2 ribanc, akik felhúzzák ellene a többieket is, kiközösitik őt. Hogy tudnák neki segiteni?
Születése óta ismerem őt mert az anyja és a nővérem barátnők voltak még alapiskolán és pár méterre lakunk csak egymástól.Én most 19 vagyok,ő 15,olyan mintha a hugom lenne.
Régebben az 1-4en is folyton csesztették őt,megverték,sokat sirt,az anyjának is volt h be kellett menni az iskolába. Aztán én próbáltam 1 kis önbizalmat önteni bele,mert hogy engem is mindig kiközösitettek,sohasem tudtam beilleszkedni. Egy ideig sikerült is kicsit megnövelni az önbizalmát,vissza mert végre szólni a többieknek,aztán iskolát váltott és mostanában megint kezdenek eldurvulni a dolgok. Az a baj h látják rajta hogy fél tőlük,nem mer nekik visszaszólni,pedig sztm csak annyi kellene hogy nyissa ki száját és jó csúnyán szóljon vissza nekik,ha már utálják őt legyen rá okuk is. De ő fél,pedig az anyja is mellette áll,és lassan kimarad 9.ből... Nem értem mi a bajuk vele,átlagos csaj,nem csúnya,nem öltözik izléstelenül,vékony,magas,jól tanul és még csak nem is visszahúzódó,elszokott menni osztálykirándulásokra is. Valószinüleg irigyek rá. Igy volt ez velem is. 6 éves korom óta szemetek voltak hozzám,de én kimertem nyitni a számat...talán azért meg megeződtem,talán azért mert alapból olyan voltam akinek be nem áll a szája,nemtudom. Engem már csak azért is kiközösitettek mert NEM tájszólásal beszéltem mint a többiek,nem nyaltam a seggét a tanitonéni kedvenckéjének,mindig is volt saját véleményem. Nagyon utáltak engem érte,ezért sokszor be se jártam suliba mert hányingerem volt tőlük. Amikor már besokaltam valakinek a beszólásaiból akkor rendesen leorditottam,bután,igazi utcanevelte parasztgyerek stilusban...aztán csak néztek hogy milyen buta vagyok,de kussoltak mert féltek a buta pofámtól....sztm ez hiányzik a barátnőm ellenségeinek,hogy valaki rendesen leorditsa a fejüket. Buta embernek csak bután lehet válaszolni. Parasztlandia közepén igy megy ez. Mivel győzzem meg a barátnőmet hogy ne féljen ezektől az utolsó csurgóspics@jú ribancoktól? Úgysem verhetik meg,tudják ők azt h 2es magaviseletet is kaphatnak miatta,annyira azért ők sem bátrak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!