Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél egy 17 éves lány...

Mit tennél egy 17 éves lány helyében? És az én helyemben?

Figyelt kérdés
29 éves éves nő vagyok, 4 éve mentem férjhez. Párom mos 31 éves. 3 éve próbálkozunk, hogy legyen egy gyerkőc, de semmi. 2 hete kiderült, meddő vagyok. Teljesen ki voltam bukva, azt hittem a férjem elhagy, hiszen annyira szeretne kisbabát. 1 hete mondták el nekünk, hogy a férjem 17 éves húga 8 hetes terhes. Egyéjszakás kaland következménye. A család természetesen abortusz-párti, bár adtak a lánynak egy hét gondolkodási időt. Megszüli a babát és elmegy dolgozni, és magántanulóként fejezi be az iskolát, vagy elveteti és mindent úgy folytathat ahogy akar. Én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jutott, hogy tartsa meg, és adja nekünk. Családban maradna. Szerintetek hülyeség? Beszéltem a lánnyal, azt mondta hétvégéig meggondolja.
2009. okt. 14. 14:06
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%

17.25:Látod ez a baj,ti kis h.ülyék.

Az abortusz nem fájdalommentes.Ráadásul utánna ott van a kisemmizittség,lelkiismerettfurdalás stb.

A szülés is fáj,viszont az azt követő boldogság,amikor az embernek ott a gyermeke,simán feledteti.

10.26:Már miért ne járhatna iskolába,miért is közösítenék ki?Vagy Te erre neveled a gyermekedet?(max tornaórára kap felmentést),ha dolgozni lehet 38 hétig,tanulni is.

2009. okt. 16. 13:07
 52/56 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony nekem anno volt egy 15 éves évfolyamtársam, aki nagyon jól eltitkolta, hogy ő terhes még a szülei sem tudtak róla szakközépiskola 1. osztályába jártunk.A csaj végig bejárt tesiórára is.Csak az tűnt fel, hogy meghízott és iszonyú nagy mellei lettek, ezt ő azzal magyarázta, hogy fogamzásgátlót szed, mivel a barátja már megvolt egy tőle több, mint 10 évvel idősebb hapi.A pasas vezette le neki otthon a szülést a szobában, úgy, hogy a szomszéd szobában a lány szülei nem hallottak semmit, csak már a baba sírását.Ekkor lett nagy döbbenet, a csaj anyja nagyon kibukott, hívták a mentőt...a lényeg gyönyörű egészséges kislánya született a csajnak(azóta még 2 másik gyereket is szült ugyanennek a hapsinak)kihagyott 1 évet a suliból, aztán a következő évfolyammal végigjárta a sulit és le is érettségizett.És a csaj anyukája volt otthon gyesen a kislánnyal.
2009. okt. 16. 13:47
 53/56 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény:
2010. máj. 31. 12:04
 54/56 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy mi történt! :)
2010. máj. 31. 13:32
 55/56 A kérdező kommentje:
A lány elvetette a gyermeket. Februárban teherbe estem, de sajnos el is vetéltem.
2010. máj. 31. 15:05
 56/56 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ez volt a lehető legmegfelelőbb döntés! A legjobbakat kívánom nektek, és ne adjátok fel! Egy ismerősöméknél hasonló probléma állt fenn, már berendezkedtek arra az esetre, hogy sosem lesz gyermekük, vettek két kiskutyát, és őket kezelték gyerkőcként. Ez 6 éve történt. Azóta több vetélésen van túl sajnos a nő, de végül összejött a baba... sőt mi több, most várják harmadik gyermeküket a lombik programmal. 38 évesek, de azt mondták minden perc, minden kín és fájdalom megérte, az sem baj, hogy kicsit idősebb szülők!
2010. máj. 31. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!