Mit tennél egy 17 éves lány helyében? És az én helyemben?
Az én barátnőm annak idején megtartotta, örökbe adta, ugyanez volt a szitu, és ő nem a testvérééknek adta, hanem idegeneknek és szerintem igaza volt. Egyrészt tök rossz lenne neki elnézni, hogy na szültem egy gyereket, és itt nevelik az orrom előtt, jó hogy odaadtam, de nekem ez akkor sem tetszik, ahogy csinálják, azért mégis csak az enyém stb. inkább adnám idegeneknek.
A másik meg az, ha én fogadnék örökbe, nagyon nem szeretném, hogy "rendesen" ismerjem az anyját, sőt a közvetlen környezetemben legyen, pont a beleszólás, esetleges folyton rajtunk lógás, kijönnek az anyai ösztönök és "akkoris az enyém" szituációk, elvégre a sógornődet gyámhatóságos papírral is hogy hajítod ki? Mégsem egy vadidegen. Ezért gáz családba még pénzt is adni, meg ilyeneket, nemhogy gyereket. Én nem tenném, egyik oldalról sem.
Részint jó ötlet, részint nem tudom. Azért mégis ő az anyja, még ha most úgy is gondolja, hogy le tud róla mondani, gondolom vannak ezek a bizonyos anyai ösztönök meg minden, és hát azok ha előtörnek.... Pff... Hát nem tudom, nehéz döntés az biztos. Amiben biztos vagyok, hogy ő nem kéne, hogy megtartsa. 17 ÉVES! Jézusom, ez olyan szörnyű, mármint... Annyira rossz ilyeneket nap mint nap hallani :( Pláne, hogy az én barátnőm is annyi, és kétlem, hogy ilyen korán gyereket akarna, hisz még előtte az egész élet, a gyerek meg... Hát az sokmindent megváltoztat.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!