Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy ilyen lány...

Mit tennétek egy ilyen lány helyében?

Figyelt kérdés
Erősen önbizalomhiányos, rossz embernek és értéktelennek gondolja magát, mikor beleéli magát abba hogy igenis értékes, akkor már egyből arra gondol hogy hogy lehet ilyen egoista és megint ugyanolyan félénk lesz.Szégyelli a külsejét és rondának gondolja magát, emiatt nehezen nyílik meg másoknak és ezért félreismerik. Szinte nem is mer mások szemébe nézni mert fél hogy kiröhögik hogy milyen röhejesen néz ki. (pedig alapból teljesen átlagos kinézete van.)
2010. aug. 22. 21:22
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
66%
Ne aggódj az ilyen lány leéli a maga kisstílű, értéktelen életét, nem lesz nagy beleszólása dolgokba, de ha talál egy szerető férjet talán békésen - mint egy gyapjas jószág - eléldegél. DE igen nagy az esélye az ilyen lányoknak hogy erőszakos férjet találnak. :S Úgyhogy vigyázz!
2010. aug. 22. 21:28
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Álljon a tükör elé, majd kérdezze meg magától, hogy ki is ő valójában és mit akar tőle az élet. Nekem ez segített.
2010. aug. 22. 21:29
 3/38 anonim válasza:
33%

Ha hihetünk a sorsnak, akkor azért törődsz ennyire ezzel az Árva Lélekkel, mert ez az egyik Nagy Feladatod.

Jó helyre jöttél segítségért. Képzett mágus vagyok, a Budapest TV is foglalkoztatott egy időben. Most, hogy elmondtam, hogy ez a te Nagy Feladatod, már mindent tudsz, amire szükséged lesz a Nagy Feladat végrehajtásában.

A lényeg, hogy semmi ne tántorítson el utadon.

Az előttem író hölgy jól látja a dolgokat. A te Nagy Feladatod lesz, hogy segíts Szegény Párának szerető és gondoskodó férjet találni. Hogy hogyan, arra csak te jöhetsz rá. Sok sikert!

2010. aug. 22. 21:32
 4/38 anonim ***** válasza:
77%
Jürgen? Jürgen a mágus? Hallod ezer éve várok erre a találkozásra!!! o.O Tudtad hogy hölgy vagyok! Na de a kislány kérdésével foglalkozzunk. Már csak annyit tudok hozzáfűzni: a mágusnak igaza van! Koncentrálj a Feladatra!
2010. aug. 22. 21:36
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Van különbség egy egészséges önbizalom és az önimádat között. De tényleg gondolkodhatnál kevesebbet a saját tulajdonságaidon.
2010. aug. 22. 21:38
 6/38 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hmm egy 15 éves nem szeretne még szerintem férjet ... :D
2010. aug. 22. 21:41
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
és ráadásul maga a kérdező az lefogadom..
2010. aug. 22. 21:44
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést mintha csak én írtam volna...:S

L/17

2010. aug. 22. 21:46
 9/38 A kérdező kommentje:
jól látod a dolgot...! de am szerintem teljesen mindegy hogy hogy kérdezem meg.. a lényeg ugyanaz.. így könnyebben le tudtam írni:)
2010. aug. 22. 21:46
 10/38 A kérdező kommentje:
:( már nagyon idegesít ez az egész :(
2010. aug. 22. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!