Mit tennétek egy ilyen lány helyében?
Figyelt kérdés
Erősen önbizalomhiányos, rossz embernek és értéktelennek gondolja magát, mikor beleéli magát abba hogy igenis értékes, akkor már egyből arra gondol hogy hogy lehet ilyen egoista és megint ugyanolyan félénk lesz.Szégyelli a külsejét és rondának gondolja magát, emiatt nehezen nyílik meg másoknak és ezért félreismerik. Szinte nem is mer mások szemébe nézni mert fél hogy kiröhögik hogy milyen röhejesen néz ki. (pedig alapból teljesen átlagos kinézete van.)2010. aug. 22. 21:22
11/38 anonim válasza:
Jürgen meg beválaszolt.. BPTV Isten áldásával..
háát nem lettél okosabb.. :)
12/38 anonim válasza:
hasonló cipőben járok én is.. okosat nem tudok
13/38 A kérdező kommentje:
hát igen tényleg nem lettem okosabb..:D de m1 biztos csak jót akart...
2010. aug. 22. 21:51
14/38 anonim válasza:
mindenki jót akar valahol, még a sorozatgyilkos is..
15/38 A kérdező kommentje:
de amúgy komolyan mondom ilyen nincs hogy semmi enm segít...mindig félek hogy kiközösítenek az új osztályomban is (most megyek gimibe) és már előre rettegek pedig tudom hogy így még rosszabb lesz..de egyszerűen nem akar elmúlni ez az érzés.:(
2010. aug. 22. 21:56
16/38 anonim válasza:
igen az a baj hogy túl sokat agyalunk, valahogy az elme ezen részét kellene kilőni.. a dokival az a baj, hogy ami gyógyszereket írnak fel az tényleg lezombítja az embert..
17/38 A kérdező kommentje:
igen :( egyébként próbáld ki a jógát te is, én pár napja csinálom és nagyon minimálisan kicsit jobb a közérzetem, és azért ez is valami :D :)
2010. aug. 22. 22:06
18/38 anonim válasza:
sok sikert, nekem valahogy nem bejövős (csináltam már)
19/38 anonim válasza:
Én azt mondom, emberektől függetlenül legyen egy álmod. Ami csak a tiéd: táncolni akarsz, énekelni, zongorázni, jól írni, fotózni, bármi. Ami az igazi hobbid lesz, amiben profi lehetsz, és amit szeretsz csinálni. Van ilyen? Ha nincs, találd meg mit szeretnél. Ez önbizalmat ad. Hogy van valami, amiben jobb vagy, mint a többiek. Akár még életcél is lehet belőle...
20/38 A kérdező kommentje:
köszi :)
:( melyik részét? mármint a meditációsat vagy a hatha jógát (ami ilyen torna gyakorlatokból áll:D)?
2010. aug. 22. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!