Mit tennétek egy ilyen lány helyében?
Figyelt kérdés
Erősen önbizalomhiányos, rossz embernek és értéktelennek gondolja magát, mikor beleéli magát abba hogy igenis értékes, akkor már egyből arra gondol hogy hogy lehet ilyen egoista és megint ugyanolyan félénk lesz.Szégyelli a külsejét és rondának gondolja magát, emiatt nehezen nyílik meg másoknak és ezért félreismerik. Szinte nem is mer mások szemébe nézni mert fél hogy kiröhögik hogy milyen röhejesen néz ki. (pedig alapból teljesen átlagos kinézete van.)2010. aug. 22. 21:22
31/38 anonim válasza:
már most olyan sok hülyeséget végigcsináltam, hogy tényleg nem tudom mit kellene, igazából ezzel az önértékelés dologgal nem jutottam sehova, meg valahogy nem is ilyen egyszerű az egész, és valahogy a körülöttem lévő világ sem hozott semmit..
időnként arra gondoltam hogy ha lenne valami egyszerű meló, amit még szeretnék is, akkor ellennék, de az sem jött össze hosszútávon, gazdasági válság is van a világon.. :)
32/38 anonim válasza:
ja mert eddig ugye sodródtam ide-oda küldtek volna mindenfelé, de ilyen nyűggel a nyakában az embernek nem igazán lesz kedve, meg mindig úgy alakult hogy megszakadt a dolog, vagy én nem bírtam, vagy el kellett jönnöm..
33/38 A kérdező kommentje:
hú hát erre igazából msot így semmi okosat nem tudok mondani:( de szurkolok hogy találj valami oylan munkát vagy elfoglaltságot ami segít neked:)
2010. aug. 22. 23:14
34/38 anonim válasza:
köszi, nem is azért mondtam.. csak a fecsegés kedvéért.. :)
35/38 A kérdező kommentje:
persze:))
igazából am én sem tudom hogy mi lesz velem később, kéttannyelvű tagozatra megyek és fogalmam sincs hogy mi szeretnék lenni mert semmiből sem vagyok jó:S
2010. aug. 22. 23:27
36/38 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az elöttem üzenő személlyel. Úgy érzem, ez a legmegfelelőbb hely, ahova csak írhattál. Több különféle ember szemszögét ismerheted meg. Szerintem nem a gyapjas állat a legmegfelelőbb kifejezés rád. Én inkább 'baromfit' írtam volna. Ha adhatok egy tanácsot, amit nyomatékosan mondom fogadj meg.. Olvasd el az anyám tyúkja című verset. Sokat fog segíteni.
37/38 anonim válasza:
Igen, igen az Anyám tyúkja az ajánlott a hozzád hasonló lányoknak! :)
38/38 A kérdező kommentje:
köszi, jó megállapítás :D
am nem soakt segít a vers sem.
2010. aug. 25. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!