Mit tennétek egy ilyen lány helyében?
Figyelt kérdés
Erősen önbizalomhiányos, rossz embernek és értéktelennek gondolja magát, mikor beleéli magát abba hogy igenis értékes, akkor már egyből arra gondol hogy hogy lehet ilyen egoista és megint ugyanolyan félénk lesz.Szégyelli a külsejét és rondának gondolja magát, emiatt nehezen nyílik meg másoknak és ezért félreismerik. Szinte nem is mer mások szemébe nézni mert fél hogy kiröhögik hogy milyen röhejesen néz ki. (pedig alapból teljesen átlagos kinézete van.)2010. aug. 22. 21:22
21/38 A kérdező kommentje:
köszi szépen.az a baj hogy még nem találtam meg hogy miben vagyok igazán jó.:( na mindegy, majd igyekszem.:)
2010. aug. 22. 22:10
22/38 anonim válasza:
egyikhez sem volt türelmem, hugom nagy jógabubus, bár mostanában lehet hanyagolja..
23/38 A kérdező kommentje:
hát igazából ezen az önbizalomhiányon úgy sem segít...de nem tudom.. mi már ezek szerint erre születtünk...: (
2010. aug. 22. 22:18
24/38 anonim válasza:
:) lehet segít azt én nem tudom, és fogalmam sincs hogy mire születtem :)
nekem már szomorúnak sincs kedvem lenni :)
25/38 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? :)
2010. aug. 22. 22:25
26/38 anonim válasza:
jóval több mint te :) bár én már tudom hogy nem sok jelentősége van.. te még nem :)
27/38 A kérdező kommentje:
jah :D köszi hogy írtál amúgy :) így nem érzem magam annyira egyedül ezzel a problémával :D
2010. aug. 22. 22:30
28/38 anonim válasza:
van azért pár hasonló emberke ha figyeled az oldalt
bár ez nem öröm, de erre jó, egyébként állítólag csoportterápia kellene.. de helyileg nekem nincs ilyesmire lehetőségem..
29/38 A kérdező kommentje:
én hülyeségnek tartom az ilyen terápiákat :S
2010. aug. 22. 22:40
30/38 anonim válasza:
én nem voltam, csak "sima dokinál" de az tényleg hülyeség volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!