Nagyon szegények vagyunk. Már nem kezdem ezt birni lelkileg. Mivel szerezzek pénzt? Bővebben lent.
Van lehetőséged suli mellett dolgozni? Nem tudom, nálatok mik a lehetőségek erre vonatkozólag. A net lemondása csak ideiglenes megoldás lenne a problémádra, de hosszú távon rosszabb lenne, mert ma már sokmindenhez elengedhetetlen (csak egyet mondok: álláskeresés, és a munkáltatók már alapnak veszik, hogy legyen e-mail címed, mert e-mailben kérik beküldeni az önéletrajzot, telefonos megkeresés vagy személyes és postai átadás már nem is annyira jó...)
Szóval ne a neten gondolkodj, van, amitől tényleg meg lehet válni, nem tudom, neked vagy a szüleidnek van-e olyan szokása, ami sok költség és nélkülözhető (dohányzás pl. ilyen), a net most már lassan olyan alap kategória (és ezt az előfizetések most már egyre alacsonyabb díjai is mutatják, hogy mindenkinek elérhető legyen), mint a fűtés, a víz vagy az áram.
Viszont ha van lehetőséged, én mindenképp a plusz melót javasolnám, illetve van pár netes keresetkiegészítési lehetőség is, ami megbízható, bár ezt olyan nagy összegnek nem mondanám, viszont ha apróságok is számítanak, végülis jól jöhet.
Ez jó kérdés. ti miből szereztek pénzt válaszolók?
Mondhatnátok megélhetési módokat. De nem olyat hogy iskola és tanulás mellett még menjen el fél napot dolgozni egy tányér levesért hanem valamit amiből tényleg meg lehet élni.
Énse tudok sehonnan pénzt szerezni.
Ennek a kislánynak segítségre van szüksége!Sajnos ,én nem tudok segíteni,mert a nyugdíjamból én is nehezen élek meg.
Erre az oldalra sokan járnak.Akinek van olyan ismerőse,aki félmilliókat költ nyaralásra,butikos ruhákra stb.vagy száját tépő Jobbikosra,akik annyira hangoztatják a magyarságukat,netán a Gárda tagjai,összefoghatnának és szervezhetnének valami közös segítséget.Ha mindenki csak pár ezer Ft-ot adna össze havonta,addig,amig a kislány nem tud leérettségizni,akkor a kislányéknak nem kellene éhezni.Ehhez még én is hozzájárulnék.Nem tudom,hogy a Máltai vagy a Baptista szeretetszolgálat nem tudna-e segíteni?
Nagyon sajnállak és együttérzek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!