Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy minden nap...

Normális, hogy minden nap hazafuvarozza azt a nőt?

Figyelt kérdés
Párom sportol, és az egyik nő, aki szintén oda jár, jóba lett a párommal. Napi 1,5 órát vannak együtt az edzéseken, így nem gondoltam semmi rosszra. Múltkor láttam, hogy bejelölte iwiwen, az sem zavart. De hogy a párom minden edzés után hazaviszi, pedig ellenkező irányba lakik, mint mi, az már sok. Ez megy már 3 hete. Ha rossz idő van, azt mondom, oké. Ne ácsorogjon szegény a buszmegállóban, de hogy minden nap :S. Ha én kérem, hogy vigyen el valahova (heti egyszer), akkor panaszkodik, hogy de hát drága a benzin, menjek busszal. Kicsit idegesít. Nem vagyok féltékeny, mert a nő is kapcsolatban van, és simán leverné a páromat, de akkor is zavar. Vagy túlreagálom, és ez normális? 3 hete mindig jó idő volt, a héten kezdett szarabb idő lenni. Esik az eső, fúj a szél, hideg van. :S
2009. okt. 13. 13:05
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogy mit láttál!
2009. okt. 14. 14:33
 32/37 A kérdező kommentje:
Rendben.
2009. okt. 14. 15:32
 33/37 anonim ***** válasza:
Mi történt? Kíváncsian várjuk.
2009. okt. 14. 21:14
 34/37 anonim ***** válasza:
Hát az én volt férjem is csak fuvarozta az egyik nőt aki házasságban élt. Engem nem vitt sehova mindig busszal mentem, mert ugye nem ért rám. Ha kiakadtam még kiabált, hogy ő ártatlan. Azóta 3 gyerek. Ilyenkor a bízz bennem a legrosszabb. Szerintem már meg is tette és nem csak motoszkál a fejében.
2009. okt. 15. 09:51
 35/37 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Elfelejtettem írni, hogy berágtam mert belefáradtam az állandó tagadásba és kitettem a szűrét. Kiderült már 1 éve legalább szeretők voltak. Most albérletbe hitel hitel hátán :) Jah és a csajnak volt már 2 saját gyereke. Most lett 3 sajátja.
2009. okt. 15. 14:41
 36/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Annyit elfelejtettem leírni, bár igazából nem lényeges, hogy párom munkahelyével szembeni épületben van az edzés. Lementem tegnap fél7re. Láttam, hogy az autója nem ott áll, ahol akkor szokott, mikor edzésen van. Felhívtam, kérdeztem merre jár, mikor jön stb. Mondta, hogy még van egy 10 perces munkája, utána indul. Mondtam, hogy oké, siessen. Megvártam, és kb 12 perc után jött ki a munkahelyéről. (Olyan 18:45 körül lehetett) Jött ki az a bizonyos nő, edzésről. Én persze ott álltam a párom mellett, kéz a kézben, ölelkezünk stb. És a nő elment. Párm még csak utána se fordult, nem is köszönt neki. Itthon már szóbahoztam neki, azt mondta nem érdekli az a nő, és nagyon örült nekem, hogy megleptem. Nem tudom, szerintetek ez mit jelent? Jót vagy rosszat? Várom véleményeket!
2009. okt. 15. 17:35
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj azért továbbra is. :) De szerintem az van, amit írtam (és gyönyörűen lepontozták), hogy egyszer felajánlotta a hazavitelt, utána meg már cikinek érezte volna nem felajánlani.... De figyelj továbbra is, mert egy ilyen alkalomból nem lehet leszűrni sok mindent. Talán egyszer azt kellene csinálni, hogy edzés végére odamész úgy, hogy nem tudja a párod és meglátod, hogy esetleg együtt jönnek-e ki. :)
2009. okt. 16. 08:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!