Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy minden nap...

Normális, hogy minden nap hazafuvarozza azt a nőt?

Figyelt kérdés
Párom sportol, és az egyik nő, aki szintén oda jár, jóba lett a párommal. Napi 1,5 órát vannak együtt az edzéseken, így nem gondoltam semmi rosszra. Múltkor láttam, hogy bejelölte iwiwen, az sem zavart. De hogy a párom minden edzés után hazaviszi, pedig ellenkező irányba lakik, mint mi, az már sok. Ez megy már 3 hete. Ha rossz idő van, azt mondom, oké. Ne ácsorogjon szegény a buszmegállóban, de hogy minden nap :S. Ha én kérem, hogy vigyen el valahova (heti egyszer), akkor panaszkodik, hogy de hát drága a benzin, menjek busszal. Kicsit idegesít. Nem vagyok féltékeny, mert a nő is kapcsolatban van, és simán leverné a páromat, de akkor is zavar. Vagy túlreagálom, és ez normális? 3 hete mindig jó idő volt, a héten kezdett szarabb idő lenni. Esik az eső, fúj a szél, hideg van. :S
2009. okt. 13. 13:05
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Zavar.
2009. okt. 13. 13:39
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna,de főleg az,hogy amikor nekem kell az autó akkor menjek busszal mert drága a benzin,amikor idegen nőt kell fuvarozni akkor nem drága!!!???Na az én drága férjem ebben a helyzetben mehetne busszal!!Miért kellene benne ebben a helyzetben bíznod egyébként?A következő edzés után várd a férjedet a kondi terem bejáratánál,és téged furikázzon ne idegen nőket.
2009. okt. 13. 13:55
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valami ott bűzlik...Ha Téged is vinne ide-oda a párod, meg eléd menne munka után minden nap és hazavinne,vagy egy héten legalább 3szor ; akkor azt írnám, ne idegeskedj... De ez a nő miért nem mondja legalább 1x. hogy 'á, nem köszi, most inkább busszal mennék, sok lesz az a benzin.' Nem, itt valami nem oké. Ne borítsd rá az asztalt, de kérdezd meg konkrétan, hogy neki jól esne-e ha (majdnem)mindennap egy férfikollégád fuvarozna haza? Ha ezt a labdát se üti le, és nem mondja, hogy 'oké, belátom, igazad van, és nem leszek ennyire udvarias, ha ez zavar téged', akkor nagy gáz van!!

2009. okt. 13. 13:56
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

menj el vele ha nem is minden,de mondjuk minden 3.alkalommal...

ártani sose árt a testedzés,és igy a másik nő is láthatja h nem szabad a pálya...

2009. okt. 13. 13:57
 15/37 A kérdező kommentje:
Nem érek rá minden nap odabuszozni, mert akkor nem végzek a napi teendőimmel. Hogy beszéljem le erről? Havonta azértjól jönne egy a pár száz ft, vagy ezer.
2009. okt. 13. 13:58
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen kollégáim, mindkettő házasságban, most együtt nevelik a közös lányukat. Hazavivésnek indult ez is, minden nap. Mondanék egy furcsa dolgot: Mi lenne ha megjönne neked is a kedved az edzéshez. Csak egy hónapig mondjuk. Mert ha nyíltan rátámadsz, hogy féltékeny vagy>> nem bízol a párodban, az bűzlik, és különben sem jó érzés hazamenni valakihez, aki féltékenykedik. Tehát még bele is kergetheted, ha nincs benne. őszintén, szerintem benne van, de ez csak az én véleményem. De ha együtt járnátok, roppant kínos lenne hármasban hazafele a kocsiban. Elméletileg a leányzó miért nem a párját kéri meg, hogy vigye haza, jöjjön elé, vagy ilyesmi? Az én férjem alig várja hogy hazaérjen hozzám, mindennap nem tenne senki kedvéért kitérőt. Szerintem ha valami van, ez alatt az egy hónap alatt kiderülne, észrevennéd, ha te vagy a " felesleges harmadik".
2009. okt. 13. 13:58
 17/37 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ma megyek elé! Majd levitetem valakivel magam, oda.
2009. okt. 13. 14:14
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy magától mondja el, nem jelent semmit. Mint ahogy az sem, hogy a nő kapcsiban él, te meg raktál fel az iwiw-re közös képeket. Volt száz éve agy pasim, aki -nem szép dolog- nem volt független. Mindig megkérdezte a párja, hogy hová megy, ő mondta, hogy edzésre. (sportoló volt egyébként) Csaj hitetlenkedett, erre a srác mondta neki, hogy na jó, a nőmhöz megyek. Barinő nevetett egyet, a pasija meg jött hozzám. Aztán egy idő után kiszálltam a dologból. Ezzel csak azt szemléltettem, hogy lehet a barátod is azért mesél előzékenyen, hogy ne kérdezősködj. Hiába mégy egyébként le a konditerembe, hiába állsz a háta mögött, és figyeled, ha akarnak egymástól valamit, megtalálják a módját, hogy együtt legyenek.
2009. okt. 13. 14:49
 19/37 anonim ***** válasza:
86%

Az normális, egy igen illemtudó, erősen lovagias egyén esetében. De akkor hogyan kerül szóba a busszal menj?

Megoldás egyszerű volna, pl. edzésnap egy diktafonos mp3 kütyü a kesztyűtartóba, ülés alá, stb.

2009. okt. 13. 15:08
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem normális. Nem szabad naívnak lenned, az hogy a párod más nőt kocsikáztat az nem jó, sőt. Nézz a körmére jobban jársz, lehet félre lép.
2009. okt. 13. 15:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!