Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy minden nap...

Normális, hogy minden nap hazafuvarozza azt a nőt?

Figyelt kérdés
Párom sportol, és az egyik nő, aki szintén oda jár, jóba lett a párommal. Napi 1,5 órát vannak együtt az edzéseken, így nem gondoltam semmi rosszra. Múltkor láttam, hogy bejelölte iwiwen, az sem zavart. De hogy a párom minden edzés után hazaviszi, pedig ellenkező irányba lakik, mint mi, az már sok. Ez megy már 3 hete. Ha rossz idő van, azt mondom, oké. Ne ácsorogjon szegény a buszmegállóban, de hogy minden nap :S. Ha én kérem, hogy vigyen el valahova (heti egyszer), akkor panaszkodik, hogy de hát drága a benzin, menjek busszal. Kicsit idegesít. Nem vagyok féltékeny, mert a nő is kapcsolatban van, és simán leverné a páromat, de akkor is zavar. Vagy túlreagálom, és ez normális? 3 hete mindig jó idő volt, a héten kezdett szarabb idő lenni. Esik az eső, fúj a szél, hideg van. :S
2009. okt. 13. 13:05
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez bűzlene, pedig nem vagyok féltékeny típus. Te ismered a csajt? Amúgy nem jelent semmit, hogy a nő is kapcsolatban van...
2009. okt. 13. 13:14
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nálam is kiverné a biztosítékot!! Egyébként semmit nem jelent, hogy a nő kapcsolatban van. Engem is egy ilyennel csaltak meg 2 éve. A nő csak egy kicsit szórakozni akart, már uncsi volt a párja.

Én ezt nem hagynám, a nőcivel kocsikázik, rád meg sajnálja a benzint. Mondok rosszabbat: biztosan tudod, hogy tényleg edzésen vannak? Hát tul.képp. lehet, csak nem olyanon, amiről te tudsz!

Bocsi nem akartalak lehangolni, de én nem bízom az ilyen férfi-nő "barátságokban".

2009. okt. 13. 13:16
 3/37 A kérdező kommentje:
Igen, anno 1 suliba jártunk. Én is bejelöltem iwiwen, raktam fel közös képeket stb.
2009. okt. 13. 13:16
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

előző vok.

Ha a nő a párodtól akar valamit, nem fogják meghatni a közös képek. Én épp 7 hónapos terhes voltam, amikor az eset történt. Akkor szerinted?...

2009. okt. 13. 13:18
 5/37 A kérdező kommentje:
Persze, mert egy másik ismerősöm is jár oda, és megkértem, hogy fél szemmel figyeljen rájuk. Egyébként az edzésen nem beszélgetnek meg semmi, hanem edzés után párom udvariasan megkérdezi, hogy hazavigye-e. A nő meg mondja, hogy hát ha nem fáradtság, akkor persze.
2009. okt. 13. 13:18
 6/37 A kérdező kommentje:
Nem olyannak ismerem a nőtt. De úgyis a páromon múlik minden. Egyszer megemlített valami olyasmit, hogy megpróbálja beprotezsálni a munkahelyére azt a nőt, mert aki van mellette nő, az egy balf*sz, és mindent elront.
2009. okt. 13. 13:20
 7/37 anonim ***** válasza:
82%

páromnak is vannak nő munkatársai,akik még hasonlo irányban is laknak,de nagyon jol tudja h megse forduljon a fejében bármelyiket is furikázni...

fix h nem engedném,sőt ha enynire zavarna,aztis kérném,h járjon máskor vagy msáhova...enynit érjek neki

(párom simán megtenné,bár el sem jutnánk idáig,nem hurcol senkit rajtam meg a szülein kivül)

22/L

2009. okt. 13. 13:23
 8/37 anonim ***** válasza:
86%

Hát akkor egyre jobban bűzlik a dolog, de te ismered őket. Én gyanakodnék az biztos. Bár én féltékeny típus vagyok és a megérzéseim sosem voltak alaptalanok.

Nehogy azt hidd, hogy csak a párodon múlik... Ha sokáig fűzik, előbb-utóbb mind beadja a derekát.

2009. okt. 13. 13:24
 9/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert amúgy mindig időben ér ide, nem vettem észre semmi különöset, sőt ő mondja el minden este, hogy hazavitte X-t. Mikor szólok, hogy ne vigye haza, azt mondja bízzak benne.
2009. okt. 13. 13:28
 10/37 anonim ***** válasza:
73%
Ha meg ennyire ismered a nőt is és bízol bennük , akkor mit aggodalmaskodsz?
2009. okt. 13. 13:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!