Normális, hogy minden nap hazafuvarozza azt a nőt?
Szépen hangzik, hogy bízz benne, fontos is a bizalom, csak tudod a rendszeres hazafuvarozásban az a hátulütő, h. közben beszélgetnek, és ha utána sex is lesz, akkor abból egy kemény viszony kerekedik, ami ha csírájában kiderül, majd letagadják és csak egy év múlva derül ki, h. közben még mindig tartott, csak te gondoltad azt, h. csak egy kis félrelépés volt. A nő párja nem jelent semmit. Sajnos ezt tapasztalatból írtam. Ma már tudom, h. a nem igazán szoknyavadász férfiak keverednek igazán viszonyokba, ők nem csak az 1-2 alkalmas félrelépést keresik, amiről esetleg csak a 40. házassági évfordulón felhasznált babszemekből lesz bableves. (Gondolom ismered a viccet)Sokkal rosszabb az a fajta, aki el is mondja a párjának.
Ja, és egy idő után azt veheted észre, h. otthoni dolgaitokat beszéli ki a nővel, mert ő meg tanácsokat osztogat, és beleszól az életetekbe.
Szóval, érdemesebb igenis a sarkadra állni,addig míg tudod irányítani, míg hatással vagy rá, mert a férfiak visszaélnek a lehetőségekkel. Ha szeret spórolni a benzinen, spóroljon mással is. Mi az, hogy csak rajtad spórol? Ha még egyszer kezdeném, én is egészen máshogy szoktatnám a férjemet. Sokkal jobban járnak a hisztis, törékeny, nőies nők. Nem kell szabadságot adni, a mi baráti körünkben is azok jártak jól,akik nem adtak.
Talán a férjek is olyanok, mint a gyerekek, letapogatják, hogy meddig mehetnek el. Próbálkoznak, és ha valaki engedékeny, a fejünkre tojnak.
Szülőből is a következetes a jó, nem az ún. engedékeny-ráhagyó.
utolsónál a pont
legyél határozott
féltékenységet titkolni felesleges,had tudja hogy neked rossz amit csinál
de legyél határozott,ezentul nicns furika,állitsd döntések elé
(párom egyszer probált meg félrekacsingatni,olyan hisztit rendeztem,azota meg se fordul a fejében...szépen elmagyaráztam,hogy megkap tölem mindent,csak kérje,de olyan nincs hogy másnak a közelébe menjen,nem érdekel hogy lánybarát,vagy akármi...jógyerek modjára szotfogadott...)
Elképzelhetőnek tartom, hogy még semmi nincs köztük, de az, h. a nő nem utasítja vissza, az időközben már költségessé vállt rendszeres fuvart, nagyon érzékelteti, h. kinézte magának a párodat. Megértem, hogy nem akarsz feleslegesen veszekedni vele, és megvan annak az esélye, hogy a szürke hétköznapok gondjaival, súrlódásaival belekergetheted a nő karjaiba. De vigyázz,nem egyformák az erőviszonyok. Lássuk csak: A nő konditerembe jár testét szépíteni, Te meg a házimunka elmaradása miatt nem érsz rá odabuszozni? Ne csinálj már magadból önként háziasszonyt, aki a fakanalat választja, a férje meg válogasson a csinos nők között. Ezzel nem azt feltételezem, h. Te nem vagy az, de a másik nő miért járhat oda és Te miért nem.Ha a férjednek van igénye a testépítésre, akkor női vonalon is tetszik neki az ilyesmi.
Az is jó ötlet, hogy egyszer valamiért sietnie kelljen haza, h. ne vihesse el, aztán ha utána újra visszatér, akkor boríthatod a bilit, de ahogy a szavaidból kiveszem, ha rájössz is szemet fogsz húnyni felette, és szerintem ezzel már a férjed is tisztában van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!