Most még jobban várom mert már nem nekem adnak ajándékot a rokonok hanem az én gyerekemnek aki 11hónapos lesz karácsonykor.Első karácsonyunk lesz ugy mint már egy külön álló család aki a gyermekének állitja fel a karácsonyfát és mondja szentestén hogy a jézuska hozta:)
2009. okt. 13. 18:23
42/49 anonim válasza:
Én is várom, báár..
És tényleg az a jo hogy lehül a levegö, bevannak gyujtva a kémyények stb...aztán a szag ami az utcán van ilyen hidegben, ettöl mindig visszacsöppenek a gyermekkoromba, amikor még vidéken éltem(ott is nöttem fel).
A hangulat meg nemtudom, jo-rossz.
Az Amerika karácsonyi stilus az jobb, hangulatosabb.
16/f
2009. okt. 13. 19:41
43/49 anonim válasza:
Ááá Billy Idol - Jingle Bell Rock a leeeegjobb :) Tavaly csináltam a youtube-on karácsonyi playlist-et, főleg külföldi dalokból, most elkőkerestem és már annyira karácsonyi hangulatom van, hogy nagyon :)
Asszem novemberben kezdetét veszi az az idő, hogy heti rendszerességgel lesz nálam műsoron az Igazából szerelem, mint kedvenc karácsonyi hangulat-teremtő film :D
2009. okt. 13. 20:05
44/49 anonim válasza:
Nekem utoljára gyerekkoromban volt karácsonyi hangulatom, olyan 10-12 éves korig. Azóta sajnos nincs. :(
20/N
2009. okt. 13. 20:15
45/49 anonim válasza:
Én már most a karácsonyi filmeket kutatom és nézem :-) Túlélni a karácsony-t pl. az is jó kis film. De az Igazábol szerelem is.
2009. okt. 13. 20:20
46/49 anonim válasza:
Sajnos nem.
Amit senki se veszítsen szem elől; nem csak karácsonykor kell egymást szeretni!
2009. okt. 13. 20:29
47/49 anonim válasza:
nem :) én most sokkal jobban mert kari utánra várom az első babámat:))
2009. okt. 16. 02:02
48/49 anonim válasza:
Nem.8 éves koromig vártam, utána már nem nagyon érdekelt.Csak a karácsonyi szünetet várom,akkor bátyámékkal elmegyünk mindig a Vígszínházba,körülnézünk a fővárosban,nekem főleg ez számít nagy élménynek 16 éves korom óta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!