Ugyanúgy várod a Karácsonyt mint 5-10 évvel ezelött?
Szia.
Várni várom, de én sem vagyok úgy feldobódva tőle, mint gyerekkoromban. Pláne, hogy apámmal már régóta nem vagyok beszélőviszonyban, Nővéremnek már külön családja van...
Biztosan vissza fog jönni a hatalmas karácsonyi kedvem, ha majd nekem is külön családom lesz a Párommal, külön a szülőktől. Remélem, hogy a 2010-es Karácsony már így fog beköszönteni...
Ajándékozás terén pedig én olyan véleményen vagyok, hogy aki tényleg csak kötelességből vesz a szeretteinek valamit, csak azért, hogy ne szólják meg őt és az év többi napján lesz.rja a családját, azt elítélem. De engem pl szabályosan felvillanyoz a boltokban a válogatás a rengeteg kínálat közül, aztán itthon a csomagolás, aztán az izgalom, ahogy bontja ki az ajándékot az illető... Ezeket nagyon szeretem!!!:-)
22/L
"Várni nem várom, de nem zavar, hogy közeledik. Végülis mégiscsak Krisztus születését ünnepeljük ilyenkor...
"
Hát én kíváncsi lennél mit szólna Jézus a karácsonyhoz. Az emberek nem éppen az Ő tanításai alapján viselkednek ilyenkor.
Én nem szeretem a karácsonyt és semmilyen hasonló ünnepet sem. Az egyetelen jó dolog hogy a kérésemre beosztottak aznapra és kevesebbet kell dolgozonom dupla fizetésért.
Nem bírom, hogy a karácsony előtt minden tele van emberekkel és karácsonykor pedig semmi sincs nyitva.
Ha véletlen bekapcsolom a tv-t, ott meg a gagyibbnál gagyibb műsorok mennek.
Ráadásul találkozni kell nem csak a saját hanem a kedvesem rokonaival, akiket még a sajátjaimnál is kevésbé szeretek.
Tényleg szerencse hogy dolgozhatok karácsonykor mert így legalább szomorú szemekkel tudom, azt mondani hogy "sajnos" nem tudok átmenni mert dolgoznom kell.
Hát, igen! Míg picik voltak a gyerekeim én is alig vártam a kis csodálkozó szemeiket, boldog arcocskájukat. De most hogy megnőttek, már kit lepjek meg?
A válaszom: nem várom, sőt utállom, már előre betege vagyok. Nálunk az unalomból és zabálásból áll, én olyan vagyok mint egy rabszolga a konyhában, hát kell ez nekem? Mivel rokonok nincsenek, így ki sem mozdulunk és hozzánk sem jön senki. ÚÚÚ, már előre utálom! És előtte az a sok bolond ember, mindenki megbolondul olyankor úgy látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!