Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugyanúgy várod a Karácsonyt...

Ugyanúgy várod a Karácsonyt mint 5-10 évvel ezelött?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
93%
Életemben nem vártam még ennyire :D Ami azt illeti utáltam de úgy tűnik néhány kedves ember sokat tud változtatni ők az én "karácsonyi angyalaim" :)
2009. okt. 12. 22:39
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként nagyon vártam. Aztán szépen lassan apadt a kedv. De mióta saját családom van, ismét mindig nagyon várom, talán még jobban is, mint annak idején.
2009. okt. 12. 23:07
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Várni várom, de én sem vagyok úgy feldobódva tőle, mint gyerekkoromban. Pláne, hogy apámmal már régóta nem vagyok beszélőviszonyban, Nővéremnek már külön családja van...

Biztosan vissza fog jönni a hatalmas karácsonyi kedvem, ha majd nekem is külön családom lesz a Párommal, külön a szülőktől. Remélem, hogy a 2010-es Karácsony már így fog beköszönteni...

Ajándékozás terén pedig én olyan véleményen vagyok, hogy aki tényleg csak kötelességből vesz a szeretteinek valamit, csak azért, hogy ne szólják meg őt és az év többi napján lesz.rja a családját, azt elítélem. De engem pl szabályosan felvillanyoz a boltokban a válogatás a rengeteg kínálat közül, aztán itthon a csomagolás, aztán az izgalom, ahogy bontja ki az ajándékot az illető... Ezeket nagyon szeretem!!!:-)

22/L

2009. okt. 12. 23:51
 24/49 anonim ***** válasza:
56%

"Várni nem várom, de nem zavar, hogy közeledik. Végülis mégiscsak Krisztus születését ünnepeljük ilyenkor...

"

Hát én kíváncsi lennél mit szólna Jézus a karácsonyhoz. Az emberek nem éppen az Ő tanításai alapján viselkednek ilyenkor.

Én nem szeretem a karácsonyt és semmilyen hasonló ünnepet sem. Az egyetelen jó dolog hogy a kérésemre beosztottak aznapra és kevesebbet kell dolgozonom dupla fizetésért.

Nem bírom, hogy a karácsony előtt minden tele van emberekkel és karácsonykor pedig semmi sincs nyitva.

Ha véletlen bekapcsolom a tv-t, ott meg a gagyibbnál gagyibb műsorok mennek.

Ráadásul találkozni kell nem csak a saját hanem a kedvesem rokonaival, akiket még a sajátjaimnál is kevésbé szeretek.

Tényleg szerencse hogy dolgozhatok karácsonykor mert így legalább szomorú szemekkel tudom, azt mondani hogy "sajnos" nem tudok átmenni mert dolgoznom kell.

2009. okt. 13. 02:48
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon várom!! Karácsonyfüggő vagyok, nálam amint hűvösebb lesz az idő, már a karácsonyon gondolkodok. Az a készülődés, hogy kinek milyen ajándékot vegyek, a dec. 24-ei sms-ek a barátnőimnek, a családi látogatások, a karácsonyt megelőző héten Kalocsán a sétálóutcában felállított kofák... Annyira hangulatos!!
2009. okt. 13. 05:13
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igen! Míg picik voltak a gyerekeim én is alig vártam a kis csodálkozó szemeiket, boldog arcocskájukat. De most hogy megnőttek, már kit lepjek meg?

A válaszom: nem várom, sőt utállom, már előre betege vagyok. Nálunk az unalomból és zabálásból áll, én olyan vagyok mint egy rabszolga a konyhában, hát kell ez nekem? Mivel rokonok nincsenek, így ki sem mozdulunk és hozzánk sem jön senki. ÚÚÚ, már előre utálom! És előtte az a sok bolond ember, mindenki megbolondul olyankor úgy látszik!

2009. okt. 13. 06:13
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez az idei egy Boldogtalanabb karácsonynak igérkezik. 5-10 évvel ezelőtt nagyon boldog voltam.
2009. okt. 13. 07:18
 28/49 anonim válasza:
100%
Én már nagyon várom!Szeretem amikor ki kell találni hogy kinek mit vegyek,itt nyilvánul meg hogy egész évben mennyire figyelünk egymásra:)Nem értem azokat az embereket akik azt írták hogy utálják meg hogy kötelező ajándékot venni stb.Akkor mégis minek ünneplik?Miért nem mennek el otthonról mint pl húsvétkor?!Akkor mi is a párommal eltűnünk a világ elől,eleinte nem tetszett a rokonoknak,mert hogy néz az ki hogy nem várom őket,de inkább mint hogy utálattal töltsön el bármelyik ünnep!KEZD KARÁCSONYI HANGULATOM LENNI:)))25/l
2009. okt. 13. 07:21
 29/49 anonim válasza:
2009. okt. 13. 07:22
 30/49 anonim ***** válasza:
56%
Karácsony? SZÁNALOM! Minden évben dolgozom. UTÁLOM!
2009. okt. 13. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!