Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugyanúgy várod a Karácsonyt...

Ugyanúgy várod a Karácsonyt mint 5-10 évvel ezelött?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:20
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%

Szia

Utobbi pár évbe nem igazán volt karácsonyi hangulatom, nem tudom miért. De most már augusztus óta lázban égek, és fogalmam sincs miért :D Egyszerűen már alig várom a fát, sok kaját, csilli villi:)

2009. okt. 12. 21:25
 2/49 anonim ***** válasza:
95%
22L - előző voltam
2009. okt. 12. 21:26
 3/49 anonim ***** válasza:
89%
Hát...Nem igazán. Az év többi napján is ugyanúgy szeretem a családom, csak ilyenkor kötelezően MUSZÁJ összeülni és bájologninemhoy inkább egész évben szerveznénk néha ilyet, ez nálam elveszi a karácsony örömét. Az ajándékozástól se vagyok már annyira oda, kb mindenhoonan az jön, hogy úúú muszáj valamit venni mindenkinek, mert milyne bunkóság, ha nem ezt teszed, blablabla, túlerőltetett. Szerintem. 19/L
2009. okt. 12. 21:32
 4/49 anonim ***** válasza:
93%

Szia

Igazából az utóbbi pár évben ki nem állhattam a karácsonyt,alig vártam hogy végre túl legyünk rajta... :S

Viszont idén már nagyon várom,de konkrétan nem tudnám megmagyarázni hogy miért...Lehet hogy a baba miatt,előtte nem sokkal fogok szülni :)

2009. okt. 12. 21:33
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

16/L vagyok, és szerintem pont abban a korban vagyok, hogy az lehet a válaszom, nem, egyáltalán nem! Mert:

10 évvel ezelőtt tök jó játékokat kaptam, örültem a fejemnek. Aztán egy-két év múlva meg, kopp, a fa alatt egy rakat ruha, és hol a játék? Néztem, nagy bánatos szemekkel. Aztán meg megint más, mert most meg már örülök a ruháknak, de nincs bennük meglepetés, mert én magam választom őket, csak aztán be lesznek csomagolva...

De ha arra gondolsz, hogy vásárlási láz, stb... meg ez a nagy hercehurca. Na ja, ha felnőtt lennék, és az egész rokonság megajándékozása az én gondom lenne... Hát huh. Szerintem a Karácsony ajándékozás terén nagyon eldurvult.

2009. okt. 12. 21:34
 6/49 anonim ***** válasza:
95%

igen :D

de nem az ajándékok miatt :D

2009. okt. 12. 21:41
 7/49 anonim ***** válasza:
95%

igeeen!!!!

amint érzem, hogy a levegő lehült, a fűtés pedig beindult, háát, már a mézeskalácsszagot is odaképzelem :-)

igazából én sosem a Karácsony előtti őrületet, meg családi banzájt, stb vártam, hanem a hangulatot. a díszeket, a meleg szobából nézni ahogy odakinn pelyhekben hull a hó, stb.

Korábban vidéken éltem, a Mátrában. Most, hogy a fővárosban élek, nemhogy Karácsonykor, de még télen sem látok havat.. évek óta a fehér Karácsony a vágyam..

2009. okt. 12. 21:42
 8/49 anonim ***** válasza:
84%
A karácsony a gyerekeké. Már nem vagyok gyerek. Mostmár nekem kell meglepni a saját gyerekemet.
2009. okt. 12. 21:48
 9/49 anonim ***** válasza:
97%

már nincs meg az a karácsonyi hangulat mint

régen

21/f

már kevésbé várom

2009. okt. 12. 21:48
 10/49 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanúgy. Ugyanannyira nem...
2009. okt. 12. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!