Ugyanúgy várod a Karácsonyt mint 5-10 évvel ezelött?
Szia
Utobbi pár évbe nem igazán volt karácsonyi hangulatom, nem tudom miért. De most már augusztus óta lázban égek, és fogalmam sincs miért :D Egyszerűen már alig várom a fát, sok kaját, csilli villi:)
Szia
Igazából az utóbbi pár évben ki nem állhattam a karácsonyt,alig vártam hogy végre túl legyünk rajta... :S
Viszont idén már nagyon várom,de konkrétan nem tudnám megmagyarázni hogy miért...Lehet hogy a baba miatt,előtte nem sokkal fogok szülni :)
16/L vagyok, és szerintem pont abban a korban vagyok, hogy az lehet a válaszom, nem, egyáltalán nem! Mert:
10 évvel ezelőtt tök jó játékokat kaptam, örültem a fejemnek. Aztán egy-két év múlva meg, kopp, a fa alatt egy rakat ruha, és hol a játék? Néztem, nagy bánatos szemekkel. Aztán meg megint más, mert most meg már örülök a ruháknak, de nincs bennük meglepetés, mert én magam választom őket, csak aztán be lesznek csomagolva...
De ha arra gondolsz, hogy vásárlási láz, stb... meg ez a nagy hercehurca. Na ja, ha felnőtt lennék, és az egész rokonság megajándékozása az én gondom lenne... Hát huh. Szerintem a Karácsony ajándékozás terén nagyon eldurvult.
igen :D
de nem az ajándékok miatt :D
igeeen!!!!
amint érzem, hogy a levegő lehült, a fűtés pedig beindult, háát, már a mézeskalácsszagot is odaképzelem :-)
igazából én sosem a Karácsony előtti őrületet, meg családi banzájt, stb vártam, hanem a hangulatot. a díszeket, a meleg szobából nézni ahogy odakinn pelyhekben hull a hó, stb.
Korábban vidéken éltem, a Mátrában. Most, hogy a fővárosban élek, nemhogy Karácsonykor, de még télen sem látok havat.. évek óta a fehér Karácsony a vágyam..
már nincs meg az a karácsonyi hangulat mint
régen
21/f
már kevésbé várom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!