Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugyanúgy várod a Karácsonyt...

Ugyanúgy várod a Karácsonyt mint 5-10 évvel ezelött?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 21:20
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
95%
Jobban,mióta megszületett a fiam.
2009. okt. 12. 21:51
 12/49 anonim ***** válasza:
95%

Igeeen :) Én ilyen igazi Karácsony-imádó vagyok. Gyerekkoromban is imádtam, és felnőtt koromban is, talán mégjobban, mióta én is részese vagyok a karácsonyi hangulat megteremtésének. Mióta gyerekem van (2 éve) azóta meg pláne :) Nekem már 3 nap nem is elég, nálunk 4 napos a Karácsony, mert van "nulladik napunk" is, amikor a legjobb barátunkhoz megyünk karácsonyozni, aztán 24én szüleim, 25 egyik nagyi, 26 másik nagyi. De ha rajtam múlna, egy hétig tartana :)

22/L

2009. okt. 12. 21:52
 13/49 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy mostanában ez a sokadik karácsonyos kérdés :) Úgy látom nem csak én vagyok idén már ilyen korán ráfeszülve a Karácsonyra. Látom itt is írta valaki, hogy már augusztus óta, vagy nyár óta, nem tudom pontosan, de én is :D Fogalmam sincs miért, de idén még jobban, mint eddig pedig eddig se volt piskóta, hogy mennyire lázban égtem :)
2009. okt. 12. 21:55
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretem a karácsonyt,idegesít a sok rokon, alig várom,hogy túl legyek rajta 50-100 ezer forintos pénz kidobás.... de minek? Nem csak karácskonykor éreztetem a családommal,hogy szeretem őket.
2009. okt. 12. 21:55
 15/49 anonim válasza:
84%
Várni nem várom, de nem zavar, hogy közeledik. Végülis mégiscsak Krisztus születését ünnepeljük ilyenkor...
2009. okt. 12. 21:59
 16/49 anonim ***** válasza:
95%

Én szeretem a karácsonyt ,a hangulatát ,mindent...csak sajnos nem ezzel a családdal amibe születtem=(

Itt sajnos nincs karácsonyi hangulat,apum max leissza magát.

Ha egyszer lesz saját családom ,akkor gondoskodom majd róla,hogy minden karácsony szép legyen =)

2009. okt. 12. 22:06
 17/49 anonim ***** válasza:
92%
Igazából nem várom, és nem is égek lázban miatta. Számomra csak egy felesleges cécó, és egyáltalán nem tetszik, hogy az ünnep nem arról szól, hogy együtt van a nagy család, hanem hogy ki tud minél drágább és különlegesebb ajándékot adni a másiknak. Persze nálunk is lesz karácsonyfa, meg ünnepi vacsora, de az ajándékok csak jelképesek lesznek, igaz, a családban nincs kisgyerek.
2009. okt. 12. 22:17
 18/49 anonim ***** válasza:
76%
A karácsonyt nem szeretném ha nem neveltek volna vallásosnak, így Krisztus születését megünneplem, de semmi mást. Sajnos az ajándékozás olyan kötelező ritus nálunk, mindenkinek veszünk valamit ami utána lehet a kukába vagy a szekrény egy eldugott szegletébe végzi. A családom, a rokonaim ilyenkor se ülnek össze "bájologni", ugyanúgy utálják egymást, mint az év többi napján. A karácsonyt inkább a barátaimmal töltöm és párommal, sajnos a családunkat nem választhatjuk meg.
2009. okt. 12. 22:22
 19/49 anonim ***** válasza:
93%
én 15 vagyok, szóval régebben nagyon imádtam, de a tavalyi év kicsit pofáraesés volt ajándéki szempontból, mivel azt tapasztaltam, minél nagyobb valaki, annál kevesebb ajándékot kap (nálunk legalábbis). De nem is baj, mert ez ráébresztett hogy a karácsony tényleg nem csak az ajándékokról szól, hanem hogy szeretjük egymást, a hangulatról meg minden. szóval most nagyon várom már. Pont ma kezdtem gondolkozni az ajándékokon (saját kezűleg csinálom minden évben őket, szóval nemárt most elkezdeni :) )
2009. okt. 12. 22:26
 20/49 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Az idén "jobban" várom, mint az elmúlt években. 1 éves lesz a kicsi lányom. Már alig várom, hogy lássam a csodálkozó szemeit ahogy a karácsonyfát nézi!

2009. okt. 12. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!