Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a melegek...

Mit gondoltok a melegek örökbefogadásáról?

Figyelt kérdés
Miért gondolják, hogy attól, hogy két férfi nevel, vagy nő, épp attól lesz meleg, hiszen a melegek épp egy "rendes" apa-anya családból kerülnek ki? Ráadásul rengeteg olyan gyerek van, akit egyedül nevel egy szülő, vagy akié alkoholista, vagy veri... esetleg ott az árvaház, itt sincsen rendes apa-anya modell, mégis fel kell nőniük. A melegek gyermeke legalább toleránsabb lehetne, mert nem úgy nevelnék, hogy utáljon mindenkit, aki más. Nem gondoljátok, hogy épp azért lenne rossz annak a gyereknek, mert hiába vannak rendes meleg szülei, akik szeretik, óvják őket, a homofób hetero emberek tönkretennék őket, mert nem tudják megérteni, hogy a homoszexualitás nem betegség, és nem az ember választja, és lenéznék, kiközösítenék őket a szüleik miatt?

2013. jún. 20. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
46%

""Szerinted a szeretet és a család életidegen, és azoknál kevésbé életidegen a gyilkosság és az emberkínzás? És ami nem természetes, az nem létezik."

basszus, vedd már észre, hogy olyan dolgokban "nem értesz velem egyet" amikről én soha, semelyik kommentemben, semmilyen formában nem írtam!"

Akkor idézek tőled, szó szerint: "ettől függetlenül a melegek gyereknevelése se jó, ennél természetellenesebb, életidegenebb dolog nincs is a világon"

Képes vagy értelmezni azt, amit te írtál?

"ezt a mi természetes meg mi nem dolgot meg hagyjuk már, nem veszed észre, hogy a melegek gyermekvállalása még a te "természet"-definíciódba se fér bele?"

Mert szerinted 13000 év civilizáció-építés alatt egy meleg (pár) nem nevelt gyermekeket? Mert szerinted nem lehetséges, hogy gyermekük legyen? Na, ne röhögtess már.

2013. jún. 22. 15:12
 62/72 anonim ***** válasza:
23%

szóval szerinted nem életidegen, természetellenes az, hogy két férfinek gyermeke szülessen. nincs több kérdésem. ez még mesterséges úton sem lehetséges, hogy ne lenne már életidegen? itt nem én vagyok aki ne tudna értelmezni egy egyszerű mondatot!

és nem arról van szó hogy helyes-e, abban vitatkozhatunk. de ebben hogy természetes-e.... te ne röhögtess...

2013. jún. 22. 15:47
 63/72 anonim ***** válasza:
mellesleg: idéztél tőlem szó szerint, de valahogy ebben az idézett mondatban sem találtam sehol azt hogy: "a gyilkolászás, kínzás jó dolog." "a szeretet életidegen" pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy ezeket mikor mondtam :D
2013. jún. 22. 15:54
 64/72 anonim ***** válasza:
72%

"szóval szerinted nem életidegen, természetellenes az, hogy két férfinek gyermeke szülessen."

Nem életidegen, hanem nem lehetséges.

De bebízonyítottad, hogy vagy nagyon hazug, vagy nagyon buta ember vagy.

1, azt állítod: "ettől függetlenül a melegek gyereknevelése se jó, ennél természetellenesebb, életidegenebb dolog nincs is a világon". Röviden: melegek gyermeknevelése = legéletidegenebb dolog a világon.

2, ha a melegek gyermeknevelése a legéletidegenebb dolog a világon, akkor: jobban elfogadod a gyilkosságot és az emberkínzást, mert az kevésbé életidegen.

"mellesleg: idéztél tőlem szó szerint, de valahogy ebben az idézett mondatban sem találtam sehol azt hogy: "a gyilkolászás, kínzás jó dolog." "a szeretet életidegen" pedig kíváncsi lettem volna rá, hogy ezeket mikor mondtam :D"

A gyilkolászás és kínzás témájában logikus következtetést tettem, lásd feljebb.

És szerinted a szeretet életidegen, mert: egy meleg pár szerető családi intézményét életidegennek tartod.

Sikerült felfogni a saját gondolataidat?

2013. jún. 22. 16:57
 65/72 anonim ***** válasza:
0%

te nem logikus következtetéseket teszel hanem egyszerűen kiforgatos a szavaimat, és olyan jelentést, gondolatokat bújtasz mögéjük, amik sosem voltak ott.

"Sikerült felfogni a saját gondolataidat?"

:D hát ez jó vicc. köszönöm szépen, hogy elmagyaráztad nekem, hogy én mire gondoltam. és csak a rend kedvéért megjegyezném, hogy nem. nem erre gondoltam. valójában neked nem sikerült felfogni hogy mire gondoltam.

2013. jún. 22. 17:02
 66/72 anonim ***** válasza:
0%

ja, és a slusszpoén: nézzük már meg pontosabban azt a mondatomat, amit "pontosan" idézel nekem:

"és mellesleg nem értem az olyan indokokat hogy vannak verekedős hetero családok. hogy jön ez ide? nyilván az még rosszabb. és? ettől függetlenül a melegek gyereknevelése se jó, ennél természetellenesebb, életidegenebb dolog nincs is a világon"

még egyszer: "nyilván az még rosszabb"

de neked mégis az volt a logikus következtetés, hogy szerintem a melegek gyerekvállalásánál nincs rosszabb dolog a világon. ennyit a szuper logikádról. elég szelektív az értelmezési képességed.

2013. jún. 22. 17:16
 67/72 anonim ***** válasza:

[link]

ezt csak úgy itthagyom. tanulságul lol.

2013. jún. 22. 21:29
 68/72 anonim ***** válasza:
0%
Véleményt kértek,én írtam,mindenféle gyűlölködés nélkül,tárgyilagosan,sőt azt is kinyilvánítottam,hogy elfogadom a melegeket,erre lehomofóboz egy idióta. Hát szakadjatok ki!
2013. jún. 24. 11:21
 69/72 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább engedélyezném a szerető meleg pároknak a gyerekvállalást, az olyan debil idióta szülők helyett, akik a semmiért (vagy pl azért mert a gyerek éppen meleg) nyugodt szívvel kiteszik a gyereket az utcára.

Undorodom az olyan "szülőktől", akik belenevelik a gyerekükbe az előítéletet, meg a gyűlöletet. Egy meleg pár sokkal elfogadóbb és toleránsabb, mert megtapasztalták, milyen kiközösítettnek lenni.

Attól, hogy egy gyereket 2 férfi vagy 2 nő nevel, még nem lesz homoszexuális. Ez nem egy "ragályos tulajdonság", erre születni kell. A meleg gyerekek sem lesznek heterók, csak azért, mert heteroszexuálisak a szüleik. Hiszen a meleg gyerekeket is heteroszexuális szülők nevelték fel, hozták a világra.

Az meg kifejezetten gusztustalan (nem is kommentálom inkább), hogy sokaknak csak a meleg férfiakkal van a bajuk, a meleg nőknek meg mindent lehet, mert "jaj de szexik". El kéne gondolkozni eléggé....

2013. jún. 24. 16:08
 70/72 anonim válasza:

Teljes mértékeben elfogadhatatlan!

Dr. Kajtár Béla Szexuálpszichológus

2013. aug. 30. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!