Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a melegek...

Mit gondoltok a melegek örökbefogadásáról?

Figyelt kérdés
Miért gondolják, hogy attól, hogy két férfi nevel, vagy nő, épp attól lesz meleg, hiszen a melegek épp egy "rendes" apa-anya családból kerülnek ki? Ráadásul rengeteg olyan gyerek van, akit egyedül nevel egy szülő, vagy akié alkoholista, vagy veri... esetleg ott az árvaház, itt sincsen rendes apa-anya modell, mégis fel kell nőniük. A melegek gyermeke legalább toleránsabb lehetne, mert nem úgy nevelnék, hogy utáljon mindenkit, aki más. Nem gondoljátok, hogy épp azért lenne rossz annak a gyereknek, mert hiába vannak rendes meleg szülei, akik szeretik, óvják őket, a homofób hetero emberek tönkretennék őket, mert nem tudják megérteni, hogy a homoszexualitás nem betegség, és nem az ember választja, és lenéznék, kiközösítenék őket a szüleik miatt?

2013. jún. 20. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
37%

25! De igen, megbántottad a melegeket ezzel. Mert azt hiszed, olyanok, mint a betegség, vagy nevelés kérdése, azzá válik-e az ember.

Meg kinézed egy melegek által nevelt kisfiúból, hogy majd "birkózik" (ami alatt gondolom szexuális közösülést vagy annak imitálását értetted) más kisfiúkkal, vagyis a melegek biztos olyan aberráltat nevelnek a gyerekekből, akik lépten-nyomon zaklatni, meleggé változtatni akarják társaikat.

2013. jún. 20. 21:04
 32/72 anonim ***** válasza:
48%

Nekem csak azért nem szimpi a gondolat,mert ahhoz,hogy a gyerek rendesen megtanulja felnőtt korára a konkrét nemi szerepeket,egy nő és egy férfi szükséges,nem pedig két férfi. Ezt leszámítva állítom,hogy biztos van olyan meleg pár,amelyik akár jobban felnevelne egy gyereket,mint egyik-másik hetero szülőpár.

Viszont szerintem is sok támadás érné a gyereket. Nem mondom,hogy biztos meleg lesz a gyerek is,de azért az előtte lévő példa talán összezavarhatja.

22L

2013. jún. 20. 21:19
 33/72 anonim ***** válasza:
15%

"25! De igen, megbántottad a melegeket ezzel. Mert azt hiszed, olyanok, mint a betegség, vagy nevelés kérdése, azzá válik-e az ember.

Meg kinézed egy melegek által nevelt kisfiúból, hogy majd "birkózik" (ami alatt gondolom szexuális közösülést vagy annak imitálását értetted) más kisfiúkkal, vagyis a melegek biztos olyan aberráltat nevelnek a gyerekekből, akik lépten-nyomon zaklatni, meleggé változtatni akarják társaikat."

Hé, hol írtam én bármit is a nevelésről például?

2013. jún. 20. 21:23
 34/72 anonim ***** válasza:
54%

Én engedném. Ha én pl. árva lennék, inkább azt akarnám, hogy neveljen fel két férfi/nő, akik szeretik egymást és engem is szeretnek, minthogy egy koszos, rideg, lepukkant árvaházban nőjek fel, ahol valószínűleg semmi szeretetet nem kapnék.

A melegek gyerekei pedig őszintén kétlem, hogy szintén melegek lesznek ha felnőnek, hiszen, akkor hogyan is létezhetne a homoszexualitás, ha ha eddig csak férfi és nő felállás volt? Nekem van egy ismerősöm, meleg mint a kályha és szerintetek kik nevelték fel őt? Egy férfi és egy nő. Nem egyedülálló apuka, nem egyedülálló apuka, nem erőszakos apuka és nem erőszakos anyuka, a szülők tulajdonképpen semmivel sem szolgáltak rá, hogy a gyerek irányba terelődjön, teljesen normális együtt élő egymást szerető szülők voltak, ám a gyerekük mégis meleg lett. Szóval ez az elmélet így nem állja meg a helyét.

Az emberiség fél az ismeretlentől és ez a jelenség, hiába hogy egyre terjed még ismeretlen... meg ugye aki nem lát bele és szűk látókörű azt ijeszti meg a dolog.

2013. jún. 20. 21:28
 35/72 anonim ***** válasza:
77%

" Nem egyedülálló apuka, nem egyedülálló apuka, nem erőszakos apuka és nem erőszakos anyuka, a szülők tulajdonképpen semmivel sem szolgáltak rá, hogy a gyerek irányba terelődjön"

Na ezt most újra fogalmazom, mert nagyon elírtam..szóval:

Nem egyedülálló apuka, nem egyedülálló anyuka, nem erőszakos apuka és nem erőszakos anyuka, a szülők semmivel nem szolgáltak rá, hogy a gyerekük ilyen irányba terelődjön.

2013. jún. 20. 21:32
 36/72 anonim ***** válasza:
30%

előre is bocsi az OFFért.

lehet csak én látom így,de itt mindenkit lepontoznak,aki nem ért vele 1et?miért nem lehet elfogadni h ha valaki máshogy látja dolgokat(főleg úgy h teljesen logikus érveket hoz).mielőtt félreértenétek,nem azzal van a bajom,h páran nem értenek velem 1et...

am a 11-es hozzászóló voltam

2013. jún. 20. 22:13
 37/72 anonim ***** válasza:

10-es, mintha csak én írtam volna, szinte szóról szóra egyeznek a gondolataink:)

Úgyhogy én már nem is írok egyebet, ennyi....!!!

2013. jún. 21. 04:54
 38/72 anonim ***** válasza:
33%

Angolból fordított, de azt hiszem sok igazság van benne:

10 ok a melegházasságok betiltására

Melegnek lenni nem természetes dolog. Egy igazi amerikai minden természetellenes dolgot elutasít, úgymint például szemüveg, műanyag, és légkondícionálás.

A melegházasságok arra fogják ösztönözni az embereket, hogy meleggé váljanak. Ugyanúgy, ahogy a magas emberektől mások is magassá válnak.

A melegházasságok legalizálása megnyitja az ajtót mindenféle más hóbortos viselkedés előtt. Az emberek még a végén a háziállatukhoz is hozzámennek, hiszen az is jogi személy, és alá tudja írni az anyakönyet.

A normális házasságok régóta változatlan formában léteznek; a nők vagyontárgyat jelentenek, feketék nem mehetnek hozzá fehérekhez, és elválni illegális.

A normális házasságok jelentősége megszűnik, ha melegek is házasodhatnak; Britney Spears 55 óráig tartó poénházasságának a szentsége semmivé enyészik.

A normális házasságok azért érvényesek, mert lehet belőlük gyerek. Meleg párok, terméketlen párok, és idős párok számára meg kell tiltani a házasodást, mert az árvaházak még nincsenek tele, és a Földnek nagyobb népességre van szüksége.

Meleg szülők által felnevelt gyerekek csakis melegek lehetnek, hiszen a normális szülők gyerekei is mindig normálisak.

A melegházasságot nem támogatja a vallás. Egy vallási államban, mint Amerika, a vallás által diktált értékek az állam minden polgárára vonatkoznak, ezért van csak egy vallás Amerikában.

Nem lehet ép lelkű gyermekeket nevelni csonka családban, a gyerekeknek szüksége van apa- és anyamodellre egyaránt. Ezért is van betiltva az, hogy elvált szülők egyedül neveljék gyermekeiket.

A melegházasságok a társadalmat alapjában változtatják meg, és még sosem sikerült új társadalmi formákat elfogadni. Ahogy nem fogadtuk el az autókat, a szolgáltatóipart, vagy a hosszabb élettartamot sem.

2013. jún. 21. 05:56
 39/72 anonim ***** válasza:
43%

Akik a természet rendjével érvelnek:

Ha azért nem nevelhetnek gyereket a melegek, mert a természet nem így találta ki - akkor mi a helyzet az orvosi ellátással?

Gondolom ebben az esetben az is elfogadott, hogy a csecsemőket hagyjuk meghalni kisebb-nagyobb betegségekben, hiszen a természetes szelekcióba avatkozunk bele az orvostudománnyal. A cukorbetegektől is meg kell tagadni az inzulint, hiszen a természet szelektálni szeretne, miért tartsuk életben őket?

Tiltsuk a sebészetet, hiszen a természetben sem gyógyítják meg egymást az állatok, ha eltörik valamijük vagy a nyílt seb elfertőződik. Néhány nap kínlódás után kimúlik magától.

Az étkezési célú állattartást (illetve az erre épülő élelmiszeripart) is be kellene tiltani, hiszen a természet rendje az, hogy egy bottal üldözzük a vacsorát, majd az erősebb nyer alapon levadásszuk.

Tiltsuk be a mikrohullámú sütőt, mert régen se volt. Igenis nyílt tűz felett kell a húst megsütni.

2013. jún. 21. 06:03
 40/72 anonim válasza:
94%
Nem kétlem, hogy a melegek is jó szülők lehetnek, de ki gondol arra a gyermekre, akiket ők nevelnek fel? Mennyi diszkriminációval kell szembenézniük már egészen kiskorban (óvoda, iskola, pajtások)?
2013. jún. 21. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!