Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a melegek...

Mit gondoltok a melegek örökbefogadásáról?

Figyelt kérdés
Miért gondolják, hogy attól, hogy két férfi nevel, vagy nő, épp attól lesz meleg, hiszen a melegek épp egy "rendes" apa-anya családból kerülnek ki? Ráadásul rengeteg olyan gyerek van, akit egyedül nevel egy szülő, vagy akié alkoholista, vagy veri... esetleg ott az árvaház, itt sincsen rendes apa-anya modell, mégis fel kell nőniük. A melegek gyermeke legalább toleránsabb lehetne, mert nem úgy nevelnék, hogy utáljon mindenkit, aki más. Nem gondoljátok, hogy épp azért lenne rossz annak a gyereknek, mert hiába vannak rendes meleg szülei, akik szeretik, óvják őket, a homofób hetero emberek tönkretennék őket, mert nem tudják megérteni, hogy a homoszexualitás nem betegség, és nem az ember választja, és lenéznék, kiközösítenék őket a szüleik miatt?

2013. jún. 20. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:

ja, és nem tudom, mit jelent a természetes szó...

természetes (melléknév)

A fizikai világ rendjével megegyező (szabály, jelenség, dolog), amely abból következik, azzal kapcsolatos.

azt hiszem, hogy két férfi gyermekvállalására mondhatom tán, hogy nem természetes. ebbe nem tudom mit lehet belekötni, ez nem véleménykérdés, hanem tény. hogy most a vitatott kérdés jó.e vagy rossz abba már beleköthetsz, de ebbe ne már mert a hülyeség fáj.

2013. jún. 21. 21:27
 52/72 anonim ***** válasza:
32%

"Azt írod utolsó,hogy a természet minden,ami létezik. Létezik a gyilkosság,akkor az elfogadható?"

Nem, de ne döntsön egy olyan inkompetens senki mások felett, aki a szavak jelentését nem ismeri. És a melegség nem egyenlő a gyilkossággal. A homofóbia viszont megközelíti a gyilkosságot gonoszságban.

"Én elfogadom a melegeket,de attól még tartom,hogy gyereknevelés szempontjából nem a legmegfelelőbb felállás egy férfi-férfi vagy egy nő-nő pár."

A tényeket nem érdekli a véleményed. A meleg szülők ugyan olyanok, mint a hetero szülők. Nem rég került ki a legnagyobb kutatás az American Psychologist Assosiation (a világ legnagyobb pszichológustársasága) kutatása, és ott is leírják: semmivel sem rosszabb a meleg szülő, mint a hetero. Utána lehet nézni. Ha ezt a tényt kizárva továbbra is ellenük vagy, csak a vak gyűlöletedről teszel tanúbizonyságot.

"Ja és írtad,hogy nem a szülők nevelnek,hanem a média,sarki boltos,tanárnéni."

Azt írtam, hogy nem CSAK a szülők nevelnek. Látom, nem megy az értelmezés: azt írtamn, hogy minden példát ezer oldalról kapunk, nem csak a szüleinktől. De várom, hogy Ugandában (melegeket 98% elítéli; halálbüntetés vár rájuk) a heteró világban hol kap a gyerek meleg mintát?

"A b*zizás meg mióta tiszteletlenség? Legjobb barátom meleg,egyem a kis szívét,ő maga leb*zizza saját magát,elnézést,ha emiatt én is ki merem mondani. Más kérdés,ha valaki sértés gyanánt mondja,de ne essünk itt túlzásba.

A természetes dolgokról való kis magánelméleted meg egyszerűen nevetséges."

1, a meleg legjobb barátod nagy hazugság

2, ha nem hazugság, hát elég alsó rétegben álhattok az emberiségben

3, nem ismered a tisztelet és a természet fogalmát. Mit akarsz még ezek után? És hogy lehet egy ilyen inkompetens, buta, már bocsánat de bunkó ember 100%-ra felszavazva? Ennyire elveszett ez az ország?

76%-os!

Azt írtad, hogy a melegek gyermeknevelése a LEGÉLETIDEGENEBB dolog a világon.

Igen, látszik ebből az agyi szinted, főleg a sértődésedből. Szerinted a szeretet és a család életidegen, és azoknál kevésbé életidegen a gyilkosság és az emberkínzás? És ami nem természetes, az nem létezik. Lehet, hogy tudod a definíciót, de értelmezni is tudni kéne. Sötét.

"nem tudom mit lehet belekötni, ez nem véleménykérdés, hanem tény"

A tényeket a tudósok mondják meg és a fentebb említett APA megmondta, hogy semmiben sem térnek el a melegek a hetero szülőktől.

2013. jún. 22. 00:25
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy apa vagyok, meghal a feleségem, így egyedül maradok a gyerekkel. Van egy öcsém, aki nehezen tudja fenntartani magát, ezért hozzám költözik, egy háztartásban élünk. Jó a viszonyunk, sok a közös program, a gyerekkel is foglalkozik.

Ezzel mi a helyzet?

2013. jún. 22. 06:44
 54/72 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromból emlékszem anyám egyik kollégájára, akivel jóban volt, sokat járt hozzánk. Egy meleg srác volt.

5-6 éves lehettem, elcsíptem egy beszélgetésben, hogy "Imre meleg". Rákérdeztem.

Apám mondta, hogy ez azt jelenti, hogy Imre nem a lányokat, hanem a fiúkat szereti, beléjük szerelmes. Vannak ilyen emberek is, gondoljak arra, hogy én nem szeretem a halat, ő meg igen, ettől változatos a világ, hogy mindenki mást szeret.

Engem tökéletesen kielégített ez a két mondatos magyarázat, pedig akkor találkoztam először a melegség fogalmával életemben. Soha többet nem merengtem rajta, a kérdést is az szülte, hogy a "meleg" szónak csak a hőmérséklet értelmét ismertem előtte és nem tudtam összerakni, hogy egy ember hogy lehet meleg.

Amikor a fent említett Imre egy idő után a barátjával érkezett, semmi különöset nem láttam benne, hiszen elmagyarázták, megértettem.

2013. jún. 22. 06:48
 55/72 anonim ***** válasza:
62%

Heteró: a melegek ne nevelhessenek gyereket!

Meleg: mért?

Heteró: mert csúfolni fogják!

Meleg: kik?

Heteró: hát mi!

2013. jún. 22. 09:46
 56/72 anonim válasza:
48%

"Na, és ki fogja diszkriminálni? Te és a gyerekeid. Azért ne neveljen más gyermeket, mert te lusta vagy 5 percet beszélni a sajátjaiddal? Szép."

Igazán szégyellheted magad, amiért ilyet mersz írni! Keresztyén vagyok és gyógypedagógus, elhiheted, hogy nem kenyerem az előítéleteskedés. Kétségtelen azonban, hogy napról napra megtapasztalom, hogy azokat éri a legnagyobb diszkrimináció, akik teljesen kiszolgáltatottak. Amíg ez a társadalom nem tudja 100%-osan elfogadni a fogyatékkal élő embereket, addig azt sem gondolnám, hogy a melegek által nevelt gyerekekre nyitottak lesznek.

A kérdés úgy szólt, hogy "Mit gondoltok a melegek örökbefogadásáról?", sokan leírták a véleményüket szalonképesen, nem hiszem, hogy azért, mert Te másként gondolkodsz, már vádaskodni és minősíteni kellene...

2013. jún. 22. 09:50
 57/72 anonim ***** válasza:
54%

A keresztények elég előítéletesek! A Simpson családban is volt egy vicc, amikor a szomszéd nő vissza jött egy táborból és ezt mondta: elutaztam egy keresztény táborba, megtanultam, hogyan kell utálni másokat!

Igaz, hogy csak egy rajzfilm, de ez a kijelentés eléggé igaz.

2013. jún. 22. 10:08
 58/72 anonim ***** válasza:
54/57 respect!
2013. jún. 22. 11:06
 59/72 anonim ***** válasza:

"Szerinted a szeretet és a család életidegen, és azoknál kevésbé életidegen a gyilkosság és az emberkínzás? És ami nem természetes, az nem létezik."

basszus, vedd már észre, hogy olyan dolgokban "nem értesz velem egyet" amikről én soha, semelyik kommentemben, semmilyen formában nem írtam! nem írtam soha se gyilkosságról, se kínzásról, se semmi ilyesmiről! ki a fene mondta, hogy a szeretet életidegen?! minden "mondatom" amire rácáfolsz, csak te adod a "számba", én sose mondtam ezeket! sose mondtam, hogy nincsenek a világon milliószor rosszabb dolgok a szóban forgó kérdésnél. hogy ne léteznének, tudom. próbálom úgy leírni, hogy te is megértsd: nem szeretem a halat. a pacalpörköltet viszont még a halnál is sokkal jobban utálom. de ettől még a halat ugyanúgy nem szeretem. ez így érthető?

ezt a mi természetes meg mi nem dolgot meg hagyjuk már, nem veszed észre, hogy a melegek gyermekvállalása még a te "természet"-definíciódba se fér bele? hiszen, ha abból indulunk ki hogy minden természetes amit képesek vagyunk megcsinálni, akkor mondd már meg nekem légyszíves hogy mikor jutott oda a tudomány hogy két férfinak gyereke születhessen...

2013. jún. 22. 13:29
 60/72 anonim ***** válasza:

ja, a másik meg: kb minden reakciódba beleszövöd, hogy de sötét vagyok, sértegetsz, személyeskedsz, mindent tudni vélsz az erkölcseimről meg a jellememről (olyan mondatokból leszűrve ráadásul amiket nem mondtam), folyton beszólsz, aztán csodálkozol hogy nem puszit küldök érte? :D

hát tessék: sötét vagy te!

2013. jún. 22. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!