Mit gondoltok egy olyan lányról aki összejön egy nála húsz évvel öregebb pasival? Hozzáteszem a pasinak nincs pénze.
Azt hogy szánalmas, a mai világban olyan szinten el vannak torlódva a nemek közti korkülönbségek hogy rossz nézni
Itthon is kérdezik miért nincs senkim, mondom azért mert egy 18-20évesnek nem elég egy 20 éves srác, én meg nem fogok 16 éves lányokkal kavarni
Normális ember nem talál korban magához való társat
20/F
Férjem 16 évvel idősebb, 10 éve vagyunk együtt, gyerekünk is van. Miért ennyivel idősebbet választottam, fene tudja. Ő volt nekem amikor eljött az ideje a családalapításnak. Ő volt akkor a szerelmem. Pénz nem játszott, most sem dúskálunk benne, így alakult, de a korkülönbsének nem éreztem még hátrányát.
Az meg, hogy látszik esetleg, vagy mit szólnak? Őszintén nem érdekel
"Most még persze nem feltünő de majd tíz év múlva amikor a csaj még csak 34 lesz a pasi meg már 54"
akkor már jó eséllyel nem lesznek együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!