Mit gondoltok egy olyan lányról aki összejön egy nála húsz évvel öregebb pasival? Hozzáteszem a pasinak nincs pénze.
Az én párom meg 17 évvel idősebb. 5 éve vagyunk együtt. Mi is kaptunk anno hideget-meleget.
Esetek többségében nem a korkülönbségről van szó. Hanem hogy ki hol tart az életében.
Pl: 19 voltam amikor össze jöttünk. Akkor már tudtam mi kell nekem. Milyen embert akarok társamnak. Mit akarok a jövőben. 19 évesen. 20 voltam amikor össze költöztünk.
De ha a párommal nem 19 éves koromban találunk egymásra, hanem mondjuk 16-17 évesen, amikor még a pasizás másabb volt. Valószínű, hogy nem lennénk együtt. Vagy már nem lennénk együtt.
Szóval, az hogy mit gondolok az ilyen párokról, az attól függ, h a pár fiatalabbik tagja melyik életszakaszában tart.
Mert láttam már kis 16 éves hülye pi**át, 35 évessel. Ott szerintem, az egyikük kihasználja a másikat.: Vagy a csaj a hapsi pénzét. Vagy a pasi a kiscsaj szerelmét és naivságát.
De láttam már hozzánk hasonló párost is.: 30 éves nő, 51 éves pasival. Közös albérletben, közös autóval. Mindketten sokat dolgoznak. És élvezik a munkájuk gyümölcsét a nyaralásokon.
Szerintem az, hogy "normális" relatív fogalom.
Én annak aki azt mondja: Hogy mi lesz 10-20 év mulva veletek? Hisz öreg lesz a másik stb stb... Annak csak annyit üzennék hogy: amikor hozzá köti magát valaki valakihez, akkor már nem az számít, ki hogy néz ki, vagy hogy fog kinézni X idő mulva. Hanem maga az ember.
"amikor hozzá köti magát valaki valakihez, akkor már nem az számít, ki hogy néz ki, vagy hogy fog kinézni X idő mulva. Hanem maga az ember."
ez nagyon igaz. én is öregszem, nem érdekelne, ha a szeretett férfin meglátszana az idő. de én 5 év múlva (akkor leszek 42) még szívem szerint órákat sétálnék a holdfényben a Duna parton (tényleg ilyen vagyok), míg a 62 éves párom valószínűleg szívesebben aludna vagy tévézne inkább ez idő tájt. és akkor valakinek nem jó. vagy én kuksolok a négy fal között, pedig mehetnékem van, vagy ő vesz erőt magán és rójja a kilómétereket késő este, holott inkébb pihenne. és ez csak egy hülye példa, de regeteg ilyen van és sajnos ennél sokkal nagyobb horderejű dolgokban is. nagyon nyugisnak kell lenni annak a fiatal nőnek vagy nagyon fiatalosnak annak a 20 évvel idősebb férfinak ahhoz, h a hétköznapokban is boldoggá tudják tenni egymást. ez a probléma, nem a ráncok
"Most még persze nem feltünő de majd tíz év múlva amikor a csaj még csak 34 lesz a pasi meg már 54"
Pont akkor nem fog látszani a különbség. Ha nem a pénzéért van vele, akkor valószínűleg szereti. Szerintem semmi közünk hozzá.
12-es, 11-es vagyok.
Az a probléma amiről te írsz, már az első hónapokban kiütközik, nem évtizedek mulva.
Utolsó: ez nem igaz, mert pl. ha összejön egy 20 éves egy 40-essel, azért egy 40-es még gyakran szívesen jár el, aktív, stb. De mikor a nő 35 lesz, a pasas meg 55, akkor a hapsi már nem igazán akarja majd megemelni a seggét, a nő meg még vagy 10 évig aktív, normális életet szeretne élni, a hapsi meg egyre lustábbat.
Persze vannak olyan ötvenesek, akik szeretnek eljárni, de pl. nekem huszonévesként a szüleim az ötvenes éveik elején járnak, és sok barátoméi is. Inkább azt látjuk rajtuk, hogy fáradtak, kedvetlenek, nem akarnak kimozdulni, inkább pihennének. Hiába jó a kapcsolatuk, házasságuk. Az ötvenesek jó 80%-a már inkább pihen otthon a tv előtt, minthogy kirándulni megy a feleségével. Főleg, ha
14.
pont nem, azért az eleje minden kapcsolatnak rózsaszín köd. én egy olyat láttam, ahol ez működött évek múltával is, de ott a férfi 62 éves férfi évi 4-5x együtt sátrazott a 48 éves feleségével és még az ő ötlete is volt.
a többi kapcsolat azért ment jópár évig, de kivétel nélkül mindegyiknek szakítás lett a vége és nem az első három hétben, sőt! és ha a nőt ismertem, azt hallottam: "tudtam, h langyos, nyugis életünk lesz, de azt nem gondoltam, h ennyira unalmas", ha a férfit, akkor meg azt, h "túl gyors volt nekem ez a tempó, én azért már jobban szeretem a kényelmet". volt, ahol olyannyira nem derült ki az elején, h házasság, közös gyerek is lett belőle,annyira nem érzték eleinte h ez így nem fog menni.
oké, h te így gondolod, de az én tapasztalatom nagyon is rácáfol arra, h ez olyan hűú, de hamar kiderülne...szinte mindegyik több év után megy gallyra
még az sem biztos, hogy együtt maradnak örökre. vonzódnak egymáshoz, szívesen töltik együtt az időt. momentán. hogy később mi lesz, azt ennyiből nem lehet megmondani.
mondjuk engem sosem vonzottak az "apám lehetne" korú pasik, de tény, h intellektuálisan nagyon kellemes társaság tud lenni némelyikük, viszont szexuálisan nem tudnám magam elképzelni egy 45 éves fickóval.
"Mit gondoltok egy olyan lányról aki összejön egy nála húsz évvel öregebb pasival? Hozzáteszem a pasinak nincs pénze."
Mit gondoltok egy olyan emberrol akinek nincs jobb dolga, mint azon bosszankodni, hogy a szomszed lanynak hany eves "pasija" van?
Normalis vagy nem, ha szeretik egymast lehentek boldogok eletuk vegeig, es egy egyidos par kapcsolata is vegzodhet valassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!