Mit gondoltok a melegek örökbefogadásáról?
"Épp ez a baj! Hogy mire Pistike felnő, természetes lenne neki. Már az első osztályban nem a lányok haját húzgálná udvarlásképp, hanem a fiúkkal játszana "birkózóst".
Magyarul nagyobb lenne az esély, hogy ő is homokos lesz, és a társait is beszervezi."
Attól, hogy valami természetes, nem kell követni. Ahogy természetes az, hogy nekem szülni kellene, mert lány vagyok, attól még nem fogok, ha nem akarok, és nem akarok. Beszervezni nem lehet olyat, aki nem hajlamos rá, de elmondom, hogy rengeteg ember szívesen kipróbálná a saját nemével, csak nem merik, mert félnek az előítéletektől, a homofób emberektől. Toleránsabb lenne, nem melegebb az a gyerek.
"19-es, te nagyon elvakult vagy és korlátolt. :) Mélységesen sajnállak..."
Miért? Én csak leírtam a véleményem, próbálva objektívan szemlélni a kérdéskört. Csak mert ez a vélemény nem a többségével egyezik, már elvakult lennék?
Én tényleg nem megbántani akartam senkit se, egyszerűen ezt csak így gondolom.
hányok a liberalizmustól mostmár komolyan. a társadalom átesett a ló túloldalára...
én sem mondom hogy a melegek tagadják meg önmagukat. legyenek azok akik. buzuljanak boldogan, kész. de b.sszameg, vannak (voltak) a társadalomban bizonyos normák, és ha valaki ebbe nem akar/tud beletartozni, hát csinálja, DE fogadja már el, hogy amit csinál, az deviáns magatartás, és ne akarja természetes dologként elfogadtatni másokkal. mert NEM az.
gyermek szülessen nőnek és férfinak, ez így van jól!
egyszóval nem engedném. (és mellesleg nem értem az olyan indokokat hogy vannak verekedős hetero családok. hogy jön ez ide? nyilván az még rosszabb. és? ettől függetlenül a melegek gyereknevelése se jó, ennél természetellenesebb, életidegenebb dolog nincs is a világon)
Attól, hogy a szülők melegek, a gyerek nem biztos, hogy meleg lesz. Egyszerűen csak nyitottabb pl. rengeteg meleg párnak van gyereke külföldön -ismerek is- és a gyerek egyiknél sem meleg meglepő módon azok közül akiket ismerek.
Miért lenne természetellenes az, hogy két férfi gyermeket nevel? Mennyivel természetesebb az, hogy pl. egy férfi egyedül neveli vagy egy anya? A lombik bébi mennyivel természetesebb? Az mennyivel természetesebb, hogy valaki egy koszos árvaházban nyomorodik 18 éves koráig utána meg éli boldog sérült, esetleg iskolázatlan életet bután?
Az, hogy két férfi nevel valakit baj? Vagy, hogy két nő? Amikor egy anya az anyjával marad a gyerekkel, mert válásnál így sikerült, akkor az nem baj? Az, hogy a hetero szülők egy rossza kapcsolatban együtt maradnak, mert jaj a gyerek, majd a gyereknek ugyan olyan sz.r kapcsolatai lesznek mint a szüleinek, mert ezt látta az nem baj?
Abból, hogy két férfi vagy két nő nevel egy gyereket nem azt tanulja a gyerek, hogy hú meleg leszek én is. Elég szánalmas, hogy soknak a gyerekeiket lenézik és nem láthatnak melegfelvonulás, egymással csókolózó férfiakat/nőket, mert jaj hogyan magyarázzam el? Az ilyen szülőknek nem kéne inkább gyereket adni, mert a gyerek aztán ha kikerül a világba, nem érti, hogy mi van, ilyen lehet? Aztán jobb esetben elfogadja, rosszabban, meg elutasítja és esetleg tüntet is ellene vagy valami.
Hát rengeteg olyan család van, ( férfi és nő) ahol a férfi, meleg, vagy a nő leszbi, csak nem tud róla senki.
És felnőnek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!