Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellehet ezt felejteni? Megbocs...

Ellehet ezt felejteni? Megbocsájtani?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok,a férjem azt akarja,hogy vetessem el,van 2 kisfiunk.Én szeretném megtartani,és minden körülményünk megvan hozzá,csak ő hallani sem akar róla.
2013. jún. 20. 13:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Megszakítással védekeztünk.
2013. jún. 20. 22:28
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Megszakításos védekezés... bravo...
2013. jún. 21. 00:36
 23/26 anonim ***** válasza:
64%

Ha valaki nem akar gyereket, akkor védekezzen. A megszakításos közösülés meg nem védekezési mód, hanem orosz rulett. Mindez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a férjed NEM AKAR még1 gyereket. Viszont az, hogy ennyire nem válaszolsz arra, hogy mégis mit értesz azalatt, hogy "megvannak a körülmények", arra enged következtetni, hogy a férjed húzza az igát, biztosít valamiféle színvonalat, amit te elegendőnek találsz, de ha megírnád, hogy mégis mennyi az annyi, meg milyen körülmények vannak, akkor lehet, hogy az emberek szeme elkerekedne, hogy mit akarsz te erre 3 gyereket. Nyilván babázni szeretnél, esetleg reménykedsz egy kislányban, nem akarsz /tudsz dolgozni visszamenni, a férjed, meg kifeküdne a terhek súlya alatt, mert esetleg ő gondolkodik 2 hétnél előbbre is, nemcsak odáig, hogy milyen cuki egy baba, és talán ő is élni szeretne, nem vegetálni, hogy legyen pénz ennyi gyereket nevelni (és nemcsak etetni, hanem valamelyest minőségi életet élni.).

Jöhet a lepontozás.

2013. jún. 21. 06:27
 24/26 anonim ***** válasza:
85%
2 gyerek után kajak nem jutott még el az agyatokig, hogy a megszakítás NEM védekezés???
2013. jún. 21. 08:43
 25/26 anonim ***** válasza:
27%
Ő védekezett, a maga módján. Tudhattad te is, hogy ez nem megfelelő mód a védekezésre. Ha nem tudsz neki megbocsátani az abortusz miatt, akkor két gyereket nevelhetsz egyedül. Ha megtartod, akkor hármat. Lehet mégis jobb a megbocsátás nem?
2013. jún. 21. 10:22
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan én ezt nem értem, sipítozik, hogy nem akar gyereket, és ÍGY "védekezik"??????? Most komolyan, én a helyében inkább elszégyellném magam, hogy még ezek után téged csesztet!
2013. jún. 23. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!