Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellehet ezt felejteni? Megbocs...

Ellehet ezt felejteni? Megbocsájtani?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok,a férjem azt akarja,hogy vetessem el,van 2 kisfiunk.Én szeretném megtartani,és minden körülményünk megvan hozzá,csak ő hallani sem akar róla.
2013. jún. 20. 13:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
A férjed védekezett az együttlétek alatt? Ha nem, akkor utólag milyen alapon reklamál?
2013. jún. 20. 13:19
 2/26 A kérdező kommentje:
Ellehet ezt felejteni? Megbocsájtani?--mármint,ha elmegyek az abortuszra
2013. jún. 20. 13:19
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de ezzel nyilvan te is tisztaban vagy.
2013. jún. 20. 13:20
 4/26 anonim ***** válasza:
63%
Az tuti hogy én nem tudnám megbocsájtani,mondjuk az én férjem eleve tudja hogy állok ehhez a témához és védekezik rendesen.Ha mégis besikerülne szó sem lehetne abortuszról,ezzel ő is tisztában van.
2013. jún. 20. 13:23
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Védekeztetek? Beszéltetek korábban 3. babáról?
2013. jún. 20. 13:24
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem lehet elfelejteni és nem is bocsájtanád meg magadnak soha.Főleg,hogy nem is azért vetetnéd el,mert nem tudnád etetni,felnevelni.Tönkre menne a házasságotok.Viszont ha úgy tartod meg,hogy a férjed nem akarja,úgy is tönkre mehet. :S
2013. jún. 20. 13:24
 7/26 anonim ***** válasza:
31%
Egy abortuszt elfelejteni? Nem soha. Megbocsájtani? Talán egyszer. A kérdés az hogy te képes lennél e rá. De miért mennél abortuszra ha nem akarsz? S a férjed miért kér tőlled ilyet ha megvannak a körülmények? Erre nem lehet senkit se kényszeríteni. Ha nem akarod ne tedd. Két lehetőség van vagy megszokja és neveli vagy elválltok és akkor 3 gyerek után fizet. De egy nőnek mindig a gyereke az első.
2013. jún. 20. 13:29
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

Óh dehogynem. Bár én nagyon nehéz helyzetben voltam. Ha megtartom a második babám, akkor az első került volna veszélybe. Így is anyaotthonba kellett menekülnöm, de így csak egyel mentem és hamar munkába tudtam állni és helyrejöttem. Ha akkor ott lett volna még egy kis csecsemő, akkor még ma sem tudnék dolgozni és eltartani a fiamat meg magamat.

Nekem elég erre gondolnom és tudom, hogy helyesen döntöttem.

2013. jún. 20. 13:32
 9/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha te szeretnéd, akkor nem hiszem hogy valaha el tudnád felejteni, vagy megbocsájtani magadnak... Nem meggyőzhető a férjed? Ha jól álltok anyagilag és megvannak a körülmények, akkor miért nem szeretné ezt a babát?
2013. jún. 20. 13:39
 10/26 anonim ***** válasza:
20%
Nem azért, de tényleg az anyagiak az érv? Ha van elég pénz, akkor tök mindegy hogy a férfi akarja-e, úgyis jó lesz a gyereknek? Mindegy, hogy 3an apa nélkül nőnek fel, de legalább lesz magas gyt?
2013. jún. 20. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!