Hiányzik a kiscicám. Félek elfog felejteni, mit tegyek hogy jobban érezzem magam?
Anyukád nem is beszélte ezt meg veled?
Vagy tudtad, hogy el fogjátok ajándékozni a kiscicát?
Nagyon sajnálom egyébként, ez nagyon rossz érzés, de hidd el, az a kislány is ugyanúgy szereti majd, mint te :)
Nekem is most vannak kiscicáim, a szívem szakadna meg, ha oda kéne adnom őket, nem is fogom.
Egyébként miért ne láthatnád többé?
Szerintem nyugodtan elmehetsz meglátogatni :)
Anyukádat is meg lehet érteni.
Nem olyan könnyű "megszabadulni" egy kiscicától, gondolom örült a hirtelen jött alkalomnak.
Állati sok helyen születnek cicák, már én is várólistán vagyok egy ismerősnél... fogalmam sincsen miért nem lehet kipakoltatni azt a macskát.
Ne legyél szomorú, ez az élet rendje :)
Sajnálom ami történt, tudom nagyon rossz érzés ez.
Nem tudod hogy kinek adta oda? Mert lehet hogy a kislány megengedné, hogy meglátogasd a kiscicát néha, elmenj megnézni időnként. Így jobban éreznéd magadat, és hamarabb túl tennéd magad rajta.
Szerintem jó helyre került. "A férfi unokájához."
Mindig jobb amit az én nagyanyám művelt -.-"
A szomszéddal elvitette a folyóra és beledobatta! A jo édes*******....
Ro*dék..
Remélem senki más kiscicái nem járnak így ! :(
Biztos nagyon rossz most neked.
De örülj neki, jó helyre került, ott is szeretni fogják:)
Nekem egy kis lovacska csikó volt így, nem volt az enyém, de én foglalkoztam vele, aztán eladták... De tudom, hogy jó helyre került, ahogy szeretik és jól bánnak vele, így nem bánom, hogy elvitték, mert ott is jó helye van, és ez a lényeg, hogy neki jó legyen.
Biztos megengedné, hogy meglátogasd néha, ha szeretnéd, vagy ha fent vagytok mindketten facebookon, akkor ott keresd meg, megkérheted hogy küldjön neked képet, vagy mesélhet róla. Én is kaptam a pacimról képet, és megnyugodtam, hogy nem sovány, szép, tiszta, jól megnőtt, így nem zavar, hogy elvitték, mert NEKI JÓ, és ez a legfontosabb.:)
"A szomszéddal elvitette a folyóra és beledobatta! A jo édes******...."
Ennek ténylag a jó k.... a...ját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!