El lehet felejteni egy szerelmet úgy, hogy?
A családomban van hasonló szituáció. Nem tudom, te melyik fél vagy a történetben, de ha a harmadik, akkor el kell őt engedni, ha tényleg a családja mellett dönt, így is elég nehéz neki, ne nehezítsd meg te is. Ha te vagy a családos, akkor pedig mérlegelni kell, hogy mi az, ki az aki(k) nélkül nem tudsz élni, és így meghozni a döntést. Ha már döntöttél, akkor viszont ne lépj vissza, ne játssz mások érzéseivel.
Szörnyű szituáció, meg kell próbálni úgy megoldani, hogy a legkevésbé okozzon károkat. Viszont úgy elfelejteni valakit, hogy naponta találkoznak, nagyon nehéz... ha már megszületett a döntés, a legjobb, ha az egyikük el tudja hagyni a munkahelyét, ami nem egyszerű, de hosszútávon jobb lesz.
09:31-es vagyok...
Nagyon sajnálom... és őszintén megértem, hogy min mész keresztül...
sajnos a kérdésedre nem lehet biztos választ adni, mert minden a párodon múlik, hogy neki sikerül-e elfelejteni az illetőt, akkor is, ha esetleg minden nap látja. De egész biztos jobb lenne, ha valamelyikük elmenne onnan.
Beszélj a pároddal őszintén, ha titeket választott, akkor próbálj meg bízni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!