Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmet el lehet felejteni, vagy arra egész életében emlékszik az ember?
ez butaság, nem biztos h az első szerelem a nagy szerelem, és az sem biztos h csak egy nagy szerelem van az életünkben, sok helyes pasi van, és tudnék többet is szeretni külön külön....szal minden kapcsolat más, elfelejteni egyiket se fogom
nekem az utolsó, azaz am ostani többet jelentett mint akármelyik eddig, az ezelőtti is fontosabb volt mint az első, sőt az utolsóval minden jobb mint azzal akivel elvesztettem a szüzességem
a párom is így van vele, jobban szeret mint az előző vagy legelső csaját valaha is, pedig vele két és fél évig járt három négy éve, velem még csak most volt egy éve, de pár hónap, fél év alatt jobban megszeretett mint őt annó az évek alatt
de persze akkor fiatalabbak voltak, kamaszok, suliba jártak stb
meg én idpsebb vagyok a csajnál, meg akkor még nem akart a pasim se házasodni, se gyereket, sek öltözést, most viszont szeretne majd, velem tervezgeti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!