Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az ember az első szerelmét örökre szereti?
Majdnem 2 évig nagyon szerettem egy fiút, az első szerelmem volt. Azóta volt kapcsolatom több is, szerettem a páromat mindig, mégsem tudtam az Elsőt elfelejteni, válságos időszakokban mindig a régi érzelmekbe menekültem. Úgy érzem az volt legintenzívebb, a legszebb - pedig az járt a legtöbb szenvedéssel... Ez mindig így lesz?
L20
fingom sincs.. sose voltam tartósan szerelmes.
de gondolom így van.. mert ha nagyon magam alatt vagyok néha eszembe jut 1-2 régi csaj akikbe csak kis ideig voltam szerelmes..
ha lenne egy csaj akibe sokáig az lettem volna, akkor tuti nem tudnám kiverni a fejemből.
szal hihető a történeted.
ülj le megkapod az elégségest kislányom.
Nem.
Csak nem felejti el. Megmarad egy kedves emlékként és kész.
Szerintem ember függő. Mindenesetre én nem nagyon vágyódom az első szerelmem után, rosszul vagyok vagy sem. Mondjuk nem is hagyott túl nagy emléket, A NAGY ELSŐ vagy bármi.
Volt, vége azt ennyi.
Én pasi vagyok, de elég sokáig megmaradt. Általános iskola végétől az érettségi utánig. Valahogy mindig vártam a napot, hogy ismét találkozzunk.
Aztán szétzúzta az egésszet egy pillanat alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!