Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy az ember az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az ember az első szerelmét örökre szereti?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évig nagyon szerettem egy fiút, az első szerelmem volt. Azóta volt kapcsolatom több is, szerettem a páromat mindig, mégsem tudtam az Elsőt elfelejteni, válságos időszakokban mindig a régi érzelmekbe menekültem. Úgy érzem az volt legintenzívebb, a legszebb - pedig az járt a legtöbb szenvedéssel... Ez mindig így lesz?

L20

2010. okt. 6. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. okt. 6. 23:11
 2/15 Moszuke ***** válasza:

fingom sincs.. sose voltam tartósan szerelmes.

de gondolom így van.. mert ha nagyon magam alatt vagyok néha eszembe jut 1-2 régi csaj akikbe csak kis ideig voltam szerelmes..

ha lenne egy csaj akibe sokáig az lettem volna, akkor tuti nem tudnám kiverni a fejemből.

szal hihető a történeted.

ülj le megkapod az elégségest kislányom.

2010. okt. 6. 23:12
 3/15 Holdtündér ***** válasza:

Nem.

Csak nem felejti el. Megmarad egy kedves emlékként és kész.

2010. okt. 6. 23:13
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ember függő. Mindenesetre én nem nagyon vágyódom az első szerelmem után, rosszul vagyok vagy sem. Mondjuk nem is hagyott túl nagy emléket, A NAGY ELSŐ vagy bármi.

Volt, vége azt ennyi.

2010. okt. 6. 23:18
 5/15 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, de elég sokáig megmaradt. Általános iskola végétől az érettségi utánig. Valahogy mindig vártam a napot, hogy ismét találkozzunk.

Aztán szétzúzta az egésszet egy pillanat alatt

2010. okt. 6. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem hogy szerelmes nem vagyok már az elsőbe, de a hátam közepére se kívánom. Nagyon megbántott és ettől egyik percről a másikra meg utáltam. Ma már nem utálom iknább csak közömbös!
2010. okt. 6. 23:27
 7/15 anonim ***** válasza:

bocs:S

inkább

2010. okt. 6. 23:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ELSŐ SZERELEM örökre megmarad! Picit halványul az emlék, de ha bármikor is beszélünk a szerelemről, nem a köztes, hanem az ELSŐ jut az eszembe.Sok-sok év telt el azóta, de még mindig féltve örzöm az akkori szép emléket!!!!!
2010. okt. 6. 23:28
 9/15 anonim ***** válasza:
én ezt ebben a formában szentimentális hülyeségnek tartom, tény hogy nem felejeti el az ember, de nem szereti örökre.
2010. okt. 7. 00:14
 10/15 anonim ***** válasza:
akkor ezekszerint én nem is voltam szerelmes, mert most gyűlölöm....
2010. okt. 7. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!