Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz, hogy az ember az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az ember az első szerelmét örökre szereti?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évig nagyon szerettem egy fiút, az első szerelmem volt. Azóta volt kapcsolatom több is, szerettem a páromat mindig, mégsem tudtam az Elsőt elfelejteni, válságos időszakokban mindig a régi érzelmekbe menekültem. Úgy érzem az volt legintenzívebb, a legszebb - pedig az járt a legtöbb szenvedéssel... Ez mindig így lesz?

L20

2010. okt. 6. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én se hiszek benne. Abba sem szerelmes örökre az ember, akivel boldogságban együtt él. Viszont egy emberbe nem csak egyszer szeret bele az ember.
2010. okt. 7. 07:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Én még mindig szeretem életem első szerelmét és szerintem ez már így is marad. Hogy lehet gyűlölni akit egykor szeretett az ember?:S

20/L

2010. okt. 7. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Igy van utolso valaszolo.Én is szertem az elsöt,de NAGYON.De már nem szeretem,mert a multé lezártam es kész.De nem gyülölöm,pedig engem is bátot meg,és nem is egyszer.Lehet h egy idő után,nem fogod szeretni de az is biztos,hogy nem is fogod elfelejteni,akármilyen emlék maradt töle,lehet az jo vagy rossz...mindegy.
2010. okt. 7. 10:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ez talán igaz volt akkor, amikor az első randi nem a smárolással kezdődött.
2010. okt. 7. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát nálam pl. ez nem így működik. Én az első pasimat tiszta szívből utálom és van is rá okom.
2010. okt. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!